Καρκίνε, Σκορπιέ, Ιχθύ, τι είναι αυτό που δεν θα συγχωρήσεις ποτέ στο ταίρι σου;

Πότε έχεις ξεπεράσει τα όρια των ζωδίων του νερού;

Καρκίνε, Σκορπιέ, Ιχθύ, τι είναι αυτό που δεν θα συγχωρήσεις ποτέ στο ταίρι σου;

Ίσως να έχεις τον καλύτερο σύντροφο του κόσμου, αλλά το πιθανότερο είναι ότι θα υπάρξουν φορές που στη σχέση σου θα χρειαστεί να συγχωρέσεις ή να σε συγχωρέσουν για κάποιο λόγο. Οι άνθρωποι είναι ατελή όντα που κάνουν λάθη και τις περισσότερες φορές αυτές οι δυσκολίες είναι σχετικά μικρές και εύκολα γίνονται παρελθόν, όταν ο/η σύντροφός σου ζητήσει ειλικρινά συγγνώμη.

Αλλά υπάρχουν και φορές που πραγματικά είναι πολύ δύσκολο ή και αδύνατο να τον/την συγχωρέσεις, ακόμα κι αν έχει πραγματικά μετανιώσει. Σε αυτές τις περιπτώσεις, σημαίνει ότι ο/η σύντροφός σου ξεπέρασε τα όρια της ανοχής σου και τις περισσότερες φορές δεν υπάρχει επιστροφή.

Παρακάτω σου αποκαλύπτουμε ποιο είναι το ένα και μοναδικό σφάλμα το οποίο θα δυσκολευτούν να ξεπεράσουν τα ζώδια του νερού και να συγχωρήσουν το ταίρι τους όταν τους πληγώσει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ο Καρκίνος είναι γνωστός ως ένα πολύ ευαίσθητο ζώδιο, τόσο λόγω της σύνδεσής του με τη Σελήνη, το ουράνιο σώμα που συνδέεται με το συναίσθημα, όσο και επειδή ανήκει στην υδάτινη ποιότητα. Αυτή η συναισθηματική ευαλωτότητα καθιστά τον Καρκίνο πολύ αργό ως προς την απόφασή του να αφήσει τους ανθρώπους, γιατί όταν αγαπάει, αγαπάει δυνατά. Ο μεγαλύτερός του φόβος είναι η απιστία, επειδή όταν πληγώνεται, νιώθει σαν να τον μαχαιρώνουν. Και η αντίδρασή του σε αυτόν τον πόνο είναι αναπόφευκτα να γίνει πολύ κυνικός σε ό,τι αφορά τον έρωτα και την αγάπη. Αν πληγώσεις μια φορά τον Καρκίνο, απιστώντας, μην περιμένεις μια εύκολη συγχώρεση ή μάλλον μην περιμένεις καμία συγχώρεση. Θα το θυμάται για πάντα!

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

DPG Network
Δείτε επίσης