Έτσι αντιδρά ο κάθε άντρας του ζωδιακού με το που μαθαίνει ότι θα γίνει πατέρας

Θα χαρεί, θα μείνει άναυδος ή θα το πάρει χαλαρά;

Έτσι αντιδρά ο κάθε άντρας του ζωδιακού με το που μαθαίνει ότι θα γίνει πατέρας

Κάθε γυναίκα, σε περίπτωση που είναι απρόσμενη μια εγκυμοσύνη, ανησυχεί για το ποια θα είναι η αντίδραση του καλού της στο άκουσμα της φράσης «αγάπη μου, θα γίνεις πατέρας»! Θα τρελαθεί από τη χαρά, θα μείνει παγωτό ή θα το πάρει χαλαρά;

Εμείς μπορούμε να φανταστούμε πώς θα αντιδράσει ανάλογα με το ζώδιό του και το μοιραζόμαστε μαζί σου:

ΚΡΙΟΣ

Εξαρτάται από το αν είναι σε σχέση ή παντρεμένος. Αν ισχύει το δεύτερο, εντάξει δεν τρέχει κάστανο. Κωλώνει η αεροπορία; Στην πρώτη περίπτωση όμως οι αντιδράσεις του δε θα είναι κι οι καλύτερες. Μάλλον θα κατηγορήσει την κοπέλα του ότι το έκανε επίτηδες για να τον μαντρώσει.

ΤΑΥΡΟΣ

Είναι cool και μάλιστα σκέφτεται ήδη τις όμορφες οικογενειακές στιγμές που θα περάσει με το βλαστάρι του. Κι αν δεν είναι παντρεμένος, η πρόταση γάμου θα ακολουθήσει αμέσως! Τι; Είναι άνθρωπος αρχών!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Τρελαίνεται τελεία. Δεν ξέρει πώς να αντιδράσει στο άκουσμα και μόνο ότι θα γίνει πατέρας. Θέλει χρόνο για να το καταπιεί και ακόμα περισσότερο για να αποφασίσει τι θα κάνει γιατί πια ξέρει ότι δε θα έχει ελευθερία κινήσεων.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Θα δακρύσει στάνταρ! Το παιδί του, το σπλάχνο του! Το όνειρό του γίνεται πραγματικότητα! Θα γίνει πατέρας, θα έχει απόγονο, θα του περάσει τις αρχές και τις αξίες του. Παναγία μου! Τι χαρά είναι αυτή; Θα πάρει αμέσως τηλέφωνο τη μάνα του να της πει ότι θα γίνει γιαγιά!

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

DPG Network
Δείτε επίσης