Shiloh και Zahara Jolie-Pitt: Η στενή τους σχέση και όλα όσα τις ενώνουν (video + photos)

Η φιλία τους με τη διάσημη ηθοποιό Millie Bobby Brown!

Shiloh και Zahara Jolie-Pitt: Η στενή τους σχέση και όλα όσα τις ενώνουν (video + photos)

Είναι ίσως η πιο διάσημη οικογένεια του κόσμου. Δύο τεράστιοι και λαμπεροί stars ερωτεύτηκαν και δημιούργησαν μία πολυπληθή και πολυπολιτισμική οικογένεια. Οι paparazzi τους κυνήγησαν με μανία και κάθε τους κίνηση ή πράξη γινόταν πρωτοσέλιδο στα tabloids όλου του κόσμου! Το να μεγαλώνεις λοιπόν έχοντας ως γονείς την Angelina Jolie και τον Brad Pitt, σίγουρα δεν είναι κάτι συνηθισμένο. Είσαι κι εσύ καταδικασμένος-κατά κάποιο τρόπο-, από τη στιγμή της γέννησής σου στη συνεχή έκθεση και το αέναο κυνηγητό των δημοσιογράφων.

Αυτό το γνωρίζουν καλά οι Shiloh και η Zahara, οι δύο μεγαλύτερες κόρες των Brangelina, οι οποίες έχουν μπει για τα καλά στην εφηβεία. Δεν είναι λίγες οι φορές που τα δύο κορίτσια έχουν γίνει το επίκεντρο σχολίων, πότε για την εμφάνισή τους, πότε για τις ενδυματολογικές τους επιλογές και πότε για τη μεταξύ τους σχέση.

Δυστυχώς, προς μεγάλη απογοήτευση όσων περιμένουν ένταση στη σχέση τους, η 16χρονη Zahara και η 15χρονη Shiloh είναι οι καλύτερες φίλες, όπως άλλωστε συμβαίνει με τις περισσότερες αδερφές αυτού του κόσμου.

Μπορεί λοιπόν εκ πρώτης όψεως τα δύο κορίτσια να έχουν ανυπέρβλητες διαφορές, εντέλει, αν το ψάξεις λίγο καλύτερα, θα ανακαλύψεις ότι υπάρχουν άρρηκτοι δεσμοί ανάμεσά τους.


Δες παρακάτω πλούσιο φωτογραφικό υλικό:

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved