2+1 Occasions για να λάμψεις με τα Free Spirited Waves από το fashion show της Rebecca Minkoff

Δες πώς θα τα πετύχεις!

2+1 Occasions για να λάμψεις με τα Free Spirited Waves από το fashion show της Rebecca Minkoff

Νέα Υόρκη! Η απόλυτη Μητρόπολη! Η ιδανική πόλη για μια συγκλονιστική Εβδομάδα Μόδας και ένα fashion show σαν αυτό της Rebecca Minkoff! To TRESemmé πιστό στο εμπνευστικό του καθήκον, μας οδήγησε ξανά σε ένα συναρπαστικό ταξίδι πίσω και μπροστά απ’ τα φώτα της πασαρέλας, για να απολαύσουμε αυθεντική δημιουργικότητα και να κλέψουμε tips που απογειώνουν τα τελευταία hair trends.

Εννοείται ότι μετά από μία τέτοια παρουσίαση υπόσχεσαι στον εαυτό σου ότι ποτέ, αλλά ποτέ, δεν πρόκειται να εμφανιστείς ξανά χωρίς αυτά τα Free Spirited Waves που λάτρεψες στα hair looks του show!

«Ήθελα τα μαλλιά αυτή τη σεζόν να αντανακλούν το απλό, ευθύ, ελεύθερο πνεύμα της γυναίκας Rebecca Minkoff» λέει η αγαπημένη fashion designer. Με τη σειρά του, ο Tyler Laswell, hair stylist του TRESemmé στο ΝYFW και υπεύθυνος για τα υπέροχα μαλλιά του show, αποκαλύπτει πώς γεννήθηκε το TRESemmé hair look: Η έμπνευση είναι η σύγχρονη γυναίκα της πόλης, που παίρνει από το στυλ της τα εφόδια για να ανταποκριθεί σε όλα όσα φέρνει μια ημέρα. Επιτυχημένη και γεμάτη αυτοπεποίθηση επιλέγει ένα hair look που δεν χρειάζεται προσπάθεια, εύκολο, αλλά άψογο! Ένα χτένισμα - επιτομή της μποέμ rock κομψότητας, που μοιάζει… εκθαμβωτικά μισοτελειωμένο!

Διαβάστε περισσότερα στο Queen.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved