Κορονοϊός: Χαμός στις εφημερίες της Αττικής – Πολλαπλάσια περιστατικά νέων - Η εικόνα των ΜΕΘ

Ανοίγουν νέες Μονάδες Εντατικής Θεραπείας για περιστατικά κορονοϊού με μεταφορές ασθενών, χωρίς προσωπικό και σχέδιο. Αυτό καταγγέλλει ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, Μιχάλης Γιαννάκος, μετά από μια δραματική εφημερία στα νοσοκομεία της Αττικής.

«Χθες έγινε χαμός στα εφημερεύοντα νοσοκομεία της Αττικής. Εισήχθησαν πάνω από 160 ασθενείς με κορονοϊό. Όμως οι προσελεύσεις στα Επείγοντα (ΤΕΠ) θετικών περιστατικών νέων ανθρώπων ήταν πολλαπλάσιες. Στο "Αττικόν" άνοιξαν μία νέα κλινική 31 κλινών και γέμισε σε μία εφημερία» αναφέρει ο κ. Γιαννάκος.

Οι εισαγωγές ασθενών με covid-19 ήταν 45 στo «Αττικόν», 35 στο Σισμανόγλειο, 13 στο «Σωτηρία». Στον «Ευαγγελισμό» ξεπέρασαν τις 60, ενώ ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί η διευθέτηση των περιστατικών για να υπάρχει ακριβής αριθμός.

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr

© 2012-2025 Mothersblog.gr - All rights reserved