Σχολείο απέβαλλε τρία παιδιά εξαιτίας του λογαριασμού της μητέρας τους στο Instagram

Μπορεί η σελίδα της να εκτοξεύθηκε, δεν έτυχε όμως της ίδιας αποδοχής και στο σχολείο των παιδιών της.

Σχολείο απέβαλλε τρία παιδιά εξαιτίας του λογαριασμού της μητέρας τους στο Instagram

Η Crystal Jackson ξεκίνησε έναν λογαριασμό στο Instagram το 2019 ως τρόπο αναζωπύρωσης του έρωτά της με τον σύζυγό, Chris. Η σελίδα της εκτοξεύθηκε! Στον πρώτο μήνα στον ιστότοπο, η μητέρα των τριών παιδιών με έδρα το Σακραμέντο της Καλιφόρνιας έβγαλε πάνω από 15.000 $ και τώρα, η σελίδα της μετράει πάνω από 500.000 οπαδούς με καθαρά κέρδη από διαφημίσεις πάνω από 150.000 $ το μήνα. Πρόσφατα, όμως, η Jackson αντιμετώπισε αντιδράσεις για τη σελίδα της από άλλους γονείς, συμμαθητών των παιδιών της.

Το περασμένο Σαββατοκύριακο, οι Jacksons έλαβαν ένα mail από τo Sacred Heart Parish (το σχολείο των παιδιών της) που έλεγε ότι η οικογένειά τους δεν είναι ευπρόσδεκτη πια στο σχολείο. «Αυτό συνέβη από την πρώτη μέρα, όλο αυτό μας έλεγαν», δήλωσε η Τζάκσον, αναφερόμενος στους γονείς του καθολικού σχολείου στο οποίο φοιτούν τα παιδιά της. Στο email του σχολείου ο διευθυντής αναφέρθηκε σε μια συνέντευξη που έδωσε στην βρετανική εφημερίδα «Sun» νωρίτερα τον Φεβρουάριο, στην οποία αναφέρει λεπτομερώς την παρενόχληση που αντιμετώπιζε από γονείς που είχαν ανακαλύψει τη σελίδα της.

«Κάποιος βρήκε τον λογαριασμό μου, και ξαφνικά είχα μαμάδες από το σχολείο να μου στέλνουν μηνύματα και να αφήνουν φωνητικά μηνύματα λέγοντας ότι έπρεπε να φύγω από το σχολείο», είπε στην Sun. «Μερικές γυναίκες από την περιοχή μου μάλιστα εκτύπωσαν και φωτογραφίες που δημοσίευσα στη σελίδα μου και τις έστειλαν στον διευθυντή του σχολείου των παιδιών μου».

Η Τζάκσον είπε ότι εκείνη και η οικογένειά της έχουν προσβληθεί από αυτή την εξέλιξη. «Το προφίλ σας μπορεί να απευθύνεται μόνο σε ενήλικες, παρόλ' αυτά έρχεται σε άμεση σύγκρουση με αυτό που ελπίζουμε να μεταδώσουμε στους μαθητές μας και αντιτίθεται άμεσα στις πολιτικές που ορίζονται στο Εγχειρίδιο Γονέων/Μαθητών του σχολείου μας», έγραψε ο διευθυντής του Sacred Heart στο mail του. «Επομένως, απαιτούμε να βρείτε ένα άλλο σχολείο για τα παιδιά σας», συνέχισε στην επιστολή του.

Τώρα η Τζάκσον προσπαθεί να βρει σχολείο για τα τρία μικρά παιδιά της, ηλικίας 8,10 και 12 και, όπως δήλωσε ελπίζει ότι θα σταματήσουν να την παρενοχλούν οι γονείς άλλων παιδιών. «Είμαι ακόμα η ίδια Crystal, αυτή που ήμουν και πριν από 2 χρόνια,, πριν από ένα χρόνο, όταν πίναμε καφέ, πριν μάθετε όλο αυτό. Τώρα απλά αρχίσατε να με κρίνετε», πρόσθεσε η ίδια απευθυνόμενη στους γονείς που την κρίνουν από το «ακατάλληλο» περιεχόμενο του προφίλ της.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved