Star του Χόλυγουντ ετοιμάζει ντοκιμαντέρ για το μεγάλωμα παιδιών με αυτισμό

Η Christine και ο Paddy McGuinness θα εμφανιστούν στο ντοκιμαντέρ του BBC με θέμα τον αυτισμό στα παιδιά.

Star του Χόλυγουντ ετοιμάζει ντοκιμαντέρ για το μεγάλωμα παιδιών με αυτισμό

Ένα νέο ντοκιμαντέρ για παιδιά με αυτισμό αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στο BBC. Ένα άκρως ενδιαφέρον project με πρωταγωνιστές δύο διάσημους γονείς οι οποίοι θα μοιραστούν με το κοινό την καθημερινότητά τους.

Ο διάσημος ηθοποιός Πάντι ΜακΓκίνες και η σύζυγός του, Κριστίν Μάρτιν, είναι έτοιμοι ν΄ανοίξουν την «πόρτα του σπιτιού τους» στην κάμερα του BBC, παρουσιάζοντας το νέο ντοκιμαντέρ σχετικά με το μεγάλωμα παιδιών με αυτισμό.

Ο Άγγλος ηθοποιός και τηλεοπτικός παρουσιαστής και η σύζυγός του, Κριστίν Μάρτιν, έχουν τρία παιδιά, τα δίδυμα Πενέλοπι και Λίο, 7 ετών, και τη Φελίσιτι, 4 ετών, τα οποία έχουν διαγνωστεί με αυτισμό. Το διάσημο ζευγάρι θα δείξει μέσα από το ντοκιμαντέρ πώς είναι να μεγαλώνει κανείς 3 παιδιά διαγνωσμένα με αυτισμό.

Στο ντοκιμαντέρ με τίτλο «Autism and Our Family» το ζευγάρι θα παρουσιάσει την καθημερινή τους ζωή.

Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα της «The Sun», η ταινία θα προβληθεί αργότερα φέτος και θα παρουσιάζει το ζευγάρι να συναντιέται με άλλους γονείς, παιδίατρους και ειδικούς στην ανάπτυξη παιδιών που απαντούν σε ερωτήσεις που προκύπτουν από τη διάγνωση αυτισμού.

«Ως γονέας που έχει παιδιά με πρόσθετες ανάγκες, νιώθεις, λίγο, ότι όλοι οι άλλοι περνούν πολύ καλύτερα από σένα», δήλωσε ο Πάντι ΜακΓκίνες φιλοξενούμενος σε τηλεοπτική εκπομπή.

Paddy McGuinness3

Μιλώντας πρόσφατα στο podcast «Lockdown Parenting Hell», ο Πάντι εξήγησε ότι ελπίζει το ντοκιμαντέρ να ενθαρρύνει άλλους γονείς που βρίσκονται στην ίδια θέση με εκείνον και να ζητήσουν βοήθεια. Είπε χαρακτηριστικά: «Οι άνθρωποι πιστεύουν ότι όταν κάποιος είναι στην τηλεόραση και βγάζει πολλά χρήματα, δεν μπορεί να έχει τέτοιου είδους προβλήματα, αλλά δεν είναι έτσι. Είναι εξίσου σημαντικό να βρίσκουμε όσες περισσότερες πληροφορίες μπορούμε γι' αυτό το ζήτημα, είναι κι αυτό μια βοήθεια», είπε ο ηθοποιός.

Τα δίδυμα Λίο και Πενέλοπι, διαγνώστηκαν με αυτισμό το 2017 και πέρυσι η οικογένεια ενημερώθηκε πως και η μικρότερή τους κόρη, Φελίσιτα, είχε επίσης την ίδια διαταραχή.



					
© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved