Ο πιτσιρικάς που τρέλανε με το ταλέντο του στο σκι (vid)

Το βίντεο κάνει το γύρο του διαδικτύου και όχι άδικα.

Ο πιτσιρικάς που τρέλανε με το ταλέντο του στο σκι (vid)

Μπορεί στην Ελλάδα να είναι κλειστά τα χιονοδρομικά εξαιτίας των έκτακτων μέτρων κατά του κορονοϊού, όμως στο εξωτερικό τα χιονοδρομικά είναι ανοιχτά και οι άνθρωποι μπορούν να απολαύσουν το χιόνι και να κάνουν σκι, έχοντας πάρει τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης.

Πριν μερικές ημέρες, ο 20 μηνών Les Streeter, έδειξε το ταλέντο του στο σκι, που κληρονόμησε από τον Ολυμπιονίκη παππού του σκιέρ Les Streeter, που πέθανε σε αεροπορικό δυστύχημα το 1986.

Ο George Streeter πατέρας του μικρού παραδέχεται ότι νιώθει όμορφα καθώς μαθαίνει στον γιο του να κάνει σκι στο Beaver Creek αυτή την εποχή. Ο Les, που θα γίνει 2 ετών τον Απρίλιο, φαίνεται ότι έχει πάρει το ταλέντο του παππού του στο σκι.

“Είναι υπέροχο να μοιράζομαι αυτή την εμπειρία μαζί του από τόσο νωρίς,” αναφέρει η George καθώς ο ίδιος ζούσε τις ίδιες εμπειρίες με τον πατέρα του και γνωστό Ολυμπιονίκη πριν τον χάσει. “Όσο ο μικρός το απολαμβάνει, εμένα δεν με νοιάζει.”

Ο Les έχει ταλέντο και φαίνεται ότι ο χρόνος που περνά επάνω στα χιονοπέδιλα του αρέσει πολύ και το απολαμβάνει ακόμη περισσότερο.

Δείτε το βίντεο παρακάτω:



© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved