Μπόμπα-Οικονομάκου: Ποια είναι η πιο stylish εγκυμονούσα; Τα outfits που ξεχώρισαν

Η Χριστίνα Μπόμπα και η Αθηνά Οικονομάκου διανύουν μία από τις καλύτερες περιόδους της προσωπικής τους ζωής αφού σε λίγο καιρό θα γίνουν μανούλες. 

Μπόμπα-Οικονομάκου: Ποια είναι η πιο stylish εγκυμονούσα; Τα outfits που ξεχώρισαν

Για τη Χριστίνα θα είναι η πρώτη φορά αλλά σε δίδυμη κύηση, για την Αθηνά Οικονομάκου θα είναι η δεύτερη φορά που θα ζήσει το απόλυτο θαύμα της ζωής.

Το κοινό που έχουν όμως είναι πως περιμένουν και οι δύο με την ίδια ανυπομονησία την άφιξη των μωρών τους που θα τους αλλάξει τη ζωή.

Είναι πολύ κοντά και σε εβδομάδες κύησης μιας και η Χριστίνα έχει κλείσει τον πέμπτο μήνα της εγκυμοσύνης της καθώς γνωρίζει τα φύλα των δίδυμων μωρών που περιμένει -είναι και τα δύο κοριτσάκια- η δε Αθηνά διανύει επίσης τον έκτο μήνα της δεύτερης εγκυμοσύνης της.

Κάτι άλλο που έχουν κοινό οι δύο εγκυμονούσες είναι το γεγονός ότι φροντίζουν να μην πάρουν κιλά αυτή την περίοδο ενώ προσέχουν επίσης να είναι από τις πιο στυλάτες και γλυκές εγκύους που έχουμε δει στην ελληνική σόουμπιζ.

Όσο για το μέγα... ερώτημα που μας ταλανίζει για το ποια από τις δύο είναι πιο στυλάτη από την άλλη, θα πούμε απλά ότι δεν μπορούμε να τις ξεχωρίσουμε.

Διαβάστε περισσότερα στο Gossip-tv.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved