Ποια διάσημη μαμά του Χόλιγουντ είναι ερωτευμένη με την πρώην σύντροφο της Έλεν Ντε Τζένερις;

Είναι ερωτευμένες και δεν το κρύβουν! Η μία είναι μαμά δύο αγοριών τους οποίους είχε υιοθετήσει μαζί με την τότε σύντροφό της Σίντνεϊ Μπερνάρντ με την οποία ήταν ζευγάρι για περίπου είκοσι χρόνια. 

Ποια διάσημη μαμά του Χόλιγουντ είναι ερωτευμένη με την πρώην σύντροφο της Έλεν Ντε Τζένερις;

Η άλλη είναι γνωστή φωτογράφος στο Χόλιγουντ και επί τρία χρόνια αγαπημένη της Έλεν Ντε Τζένερις στο παρελθόν.

Ο λόγος για την Τζόντι Φόστερ και την Αλεξάντρα Χέντισον οι οποίες είναι ζευγάρι, σύμφωνα με τα ξένα δημοσιεύματα από τις αρχές του καλοκαιριού.

Οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι οι δυο τους βρέθηκαν σε ένα σεμινάριο τεχνολογίας και από τότε είναι μαζί και πολύ ερωτευμένες. Και οι δυο τους ήταν μόνες στην προσωπική τους ζωή για πολύ καιρό.

Η Τζόντι Φόστερ είχε χωρίσει το 2008 από τη σύντροφό της και η Αλεξάντρα το 2004 από την διάσημη παρουσιάστρια Έλεν Ντε Τζένερις.

Η είδηση του δεσμού της διάσημης ηθοποιού με τη γνωστή φωτογράφο, έρχεται λίγους μόλις μήνες μετά την παραδοχή από την πλευρά της Τζόντι Φόστερ στη βραδιά απονομής των βραβείων «Χρυσές Σφαίρες» ότι είναι ομοφυλόφιλη. Ανακοίνωση που έγινε μπροστά στα παιδιά της, τους δύο γιους της Τσαρλς Φόστερ και Κρίστοφερ Φόστερ τους οποίους έφερε στον κόσμο χωρίς να αποκαλύψει ποτέ ποιος είναι ο βιολογικός τους πατέρας.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved