Η απόφαση που πήρε η ηθοποιός για τον γιο της και την χρήση οθονών

Η ηθοποιός έχει τη δική της άποψη για τις οθόνες και τα παιδιά.

Η απόφαση που πήρε η ηθοποιός για τον γιο της και την χρήση οθονών

Η Amy Schumer είναι η κωμική ηθοποιός που έχει ακριβώς την ίδια ηλικία με την Meghan Markle, ανακοίνωσαν σχεδόν ταυτόχρονα τις εγκυμοσύνες τους και γέννησαν με μερικές ημέρες διαφορά, φέρνοντας στον κόσμο η κάθε μία ένα υγιές αγοράκι.

Και μπορεί να μην γνωρίζουμε τον τρόπο που η Markle μεγαλώνει τον Archie, ξέρουμε όμως τι ακριβώς θέλει για τον γιο της η Schumer.


https://www.instagram.com/p/CKM9RimJDcb/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Και μιας και η Amy έχει μιλήσει για όλα όσα αφορούν την μητρότητα, την υπερέμεση κύηση που είχε, την διαδικασία εξωσωματικής, την δυσκολία στο να θηλάσει, αποφάσισε να μιλήσει και για τον τρόπο που χειρίζεται το κινητό, το τάμπλετ και όλες τις οθόνες για τον 1,5 έτους γιο της.

Ο 20 μηνών γιος της Schumer, ο μικρός Gene καρπός του γάμου της με τον Chris Fischer πάντως θα βλέπει μπόλικη τηλεόραση, με την ηθοποιό να τρολάρει στο βίντεο τονίζοντας:

«Ναι οκ, Gene έλα να διαβάσουμε το βιβλίο», τη στιγμή που ο Gene έβλεπε το αγαπημένο του σόου κινουμένων σχεδίων στην τηλεόραση με την ηθοποιό να καταλήγει:

«Εντάξει όχι οθόνες αλλά το παιδί θα βλέπει τηλεόραση»!

Ζήτω στην ειλικρίνεια και από μας είναι ναι! Η χρήση των οθονών, σύμφωνα και με έρευνα των New York Times, ήταν η λύση που βρήκαν οι γονείς για τα παιδιά εν μέσω πανδημίας.

«Κάθε οικογένεια έχει τους δικούς της κανόνες και είναι τι λειτουργεί για τον καθένα, εμείς αποφασίσαμε να μην επιτρέπουμε καθόλου τις οθόνες στον γιο μας και να τον οδηγήσουμε στα βιβλία».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved