Συγκλονιστικές εικόνες! Παιδιά ποζάρουν με όπλα στα χέρια στη Συρία!

Συγκλονιστικές εικόνες μέσα από τις οποίες βλέπουμε να θανατώνεται η παιδική αθωότητα έρχονται στο φως της δημοσιότητας!

Συγκλονιστικές εικόνες! Παιδιά ποζάρουν με όπλα στα χέρια στη Συρία!

Για ακόμη μια φορά αποτυπώνονται στον φωτογραφικό φακό οι προσπάθειες των αντικαθεστωτικών να φτιάξουν τους επόμενους στρατιώτες. Δύο από τα δεκάδες παιδιά, λοιπόν, είναι και ο 12χρονος Αμπούντ και ο κατά δύο χρόνια μεγαλύτερος αδελφός του, Ντίμπ.

Ο Αμπούντ που ποζάρει στον φωτογραφικό φακό του πρακτορείου Reuters, δείχνει να κρατά με μεγάλη άνεση και σιγουριά όπως μόνο ένας ενήλικας στρατιώτης θα μπορούσε, ένα όπλο, ενώ πίσω του τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας ετοιμάζονται για το επόμενο χτύπημα.

Όπως αναφέρει δημοσίευμα του Πρώτου θέματος, ο 12χρονος με τον αδελφό του, έχασαν δύο ακόμα αδέλφια και τον θείο τους στη μάχη, με αποτέλεσμα να επιθυμούν να γίνουν στρατιώτες και να συμμετάσχουν ενεργά στον πόλεμο που μαίνεται στην Συρία.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο θάνατος της παιδικότητας των μικρών Σύρων έρχεται στην επιφάνεια, την ώρα που το Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων έχει επανειλημμένως καταγγείλει δημόσια ότι οι Σύριοι αντάρτες χρησιμοποιούν μικρά παιδιά σε στρατιωτικές επιχειρήσεις.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved