Μεγάλος Διαγωνισμός - Κέρδισε τις σύγχρονες συσκευές κουζίνας Philips

Μεγάλος Διαγωνισμός - Κέρδισε τις σύγχρονες συσκευές κουζίνας Philips και ετοίμασε νόστιμα και υγιεινά γεύματα με χαμηλά λιπαρά και ροφήματα για όλη την οικογένεια!

Μεγάλος Διαγωνισμός - Κέρδισε τις σύγχρονες συσκευές κουζίνας Philips

Μπαίνοντας αισίως στη νέα χρονιά, οι περισσότερες από εμάς υποσχεθήκαμε στον εαυτό μας πως το 2021 θα είναι μία καινούργια αρχή για όλη την οικογένεια. Περνώντας το μεγαλύτερο διάστημα του 2020 στο σπίτι φορώντας τις πιτζάμες μας και έχοντας για παρέα τα μικρά μας, είχαμε την ευκαιρία να εντοπίσουμε τα πράγματα που θέλουμε να αλλάξουμε μέσα στην καθημερινότητα και πλέον είμαστε πιο έτοιμες από ποτέ, να περάσουμε από τη θεωρία στην πράξη! Και αν υπάρχει κάτι που επιδέχεται κάποια βελτίωση, αυτό είναι σίγουρα η διατροφή των παιδιών -αλλά και η δική μας, δηλαδή το «Α και το Ω» για ένα ισορροπημένο και υγιεινό τρόπο ζωής.

Το ερώτημα βέβαια είναι, πώς θα καταφέρουμε να αναβαθμίσουμε τις διατροφικές συνήθειες των παιδιών, όταν τα φαγητά που μας ζητάνε είναι ως επί το πλείστον ανθυγιεινά, ενώ συγχρόνως αποφεύγουν τα λαχανικά και τα όσπρια, δηλαδή τις τροφές που είναι ευεργετικές για τον οργανισμό τους; Η απάντηση στην παραπάνω ερώτηση «κρύβεται» στον τρόπο με τον οποίο μαγειρεύουμε τα γεύματά τους έτσι ώστε να συγκρατούν όλες τις βιταμίνες και τα θρεπτικά συστατικά. Γιατί εάν το καλοσκεφτούμε, ακόμη και οι τηγανιτές πατάτες είναι μία τροφή «πλούσια» σε θρεπτικά στοιχεία, όπως βιταμίνη C και φυτικές ίνες, η οποία όμως χάνει τη θρεπτική της αξία, όταν τη βουτάμε στο καυτό λάδι.

Συνεπώς, για να καταφέρουμε να βελτιώσουμε τις διατροφικές μας συνήθειες αλλά και τα γεύματα των παιδιών μας, η αποφυγή κάποιων τροφών δεν είναι η λύση.

Αυτό που χρειάζεται να κάνουμε, είναι να εξοπλίσουμε την κουζίνα μας με τους κατάλληλους «συμμάχους» όπως τις καινοτόμες συσκευές κουζίνας Philips, οι οποίες έχουν σχεδιαστεί για να σας βοηθήσουν να εντάξετε στην καθημερινή σας διατροφή μεγάλη ποικιλία από υγιεινά και γευστικά γεύματα για όλη την οικογένειά και να αποκτήστε μικρές νόστιμες και υγιεινές συνήθειες!

siskeiue



Εσύ το μόνο που χρειάζεται να κάνεις για να τις αποκτήσεις, είναι να λάβεις μέρος στον μεγάλο διαγωνισμό που πραγματοποιείται στο Instagram του Mothersblog.gr και να διεκδικήσεις 2 μοναδικές συσκευές κουζίνας Philips. Tη συσκευή μαγειρέματος Airfryer XXL ΗD9650 που μαγειρεύει, τηγανίζει και ψήνει τα αγαπημένα σας φαγητά με ελάχιστο ή καθόλου λάδι για να ετοιμάζεις νόστιμα γεύματα με χαμηλά λιπαρά. Είτε το ισχυρό blender HR3573 της Philips 1000 Watt με γυάλινη κανάτα χωρητικότητας δύο λίτρων, για να για να αναμιγνύεις ομοιόμορφα ακόμα και τα πιο σκληρά τα υλικά και να φτιάχνεις υγιεινά και γευστικά smoothies. Πιο συγκεκριμένα, ο διαγωνισμός θα διαρκέσει από τη Δευτέρα, 18 Ιανουαρίου έως και τη Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου. Η πρώτη τυχερή νικήτρια θα κερδίσει τον πολυμάγειρα Airfryer XXL HD9650 και η αμέσως επόμενη, το blender HR3573. Για να δηλώσεις συμμετοχή, ακολουθήσε τα εξής βήματα:

  • Κάνε follow @mothersbloggr
  • Κάνε mention δύο φίλες σου

Λίγα λόγια για τις συσκευές Philips Kitchen Appliances

Εάν θέλεις, λοιπόν, το 2021 να είναι η χρονιά που θα πραγματοποιήσετε οικογενειακώς μία… στροφή στην υγιεινή διατροφή, να είσαι σίγουρη πως με τις συσκευές της Philips Kitchen Appliances, θα είναι πολύ εύκολο να το καταφέρετε! Χάρη στις προηγμένες λειτουργίες του Airfryer XXL ΗD9650, θα έχεις τη δυνατότητα να μαγειρεύεις κοτόπουλο, ψάρι, κρέας, γλυκά, αρτοποιήματα, πολύ πιο γρήγορα από ότι με έναν συμβατικό φούρνο, αλλά και πολύ πιο υγιεινά, αφού η τεχνολογία Fat Removal αφαιρεί μέχρι και το 50% του λίπους από τα φαγητά, ενώ η τεχνολογία Rapid Air δημιουργεί μεγάλη κυκλοφορία του αέρα στο εσωτερικό της συσκευής, ετοιμάζοντας πεντανόστιμα γεύματα με τραγανή κρούστα και ζουμερά στο εσωτερικό! Όσο για το blender HR3573, να ξέρεις πως είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι για να καταναλώνουν καθημερινά τα μικρά σου φρούτα και λαχανικά, αφού με την τεχνολογία ProBlend 6, σου δίνει τη δυνατότητα να αναμιγνύεις ομοιόμορφα τα υλικά που έχεις στην κουζίνα σου, δημιουργώντας υγιεινά και γευστικά smoothies για όλη την οικογένεια.

#Philips #healthycooking #healthydrink #airfryer #διαγωνσμός #contest
Εδώ μπορείς να διαβάσεις αναλυτικά τους όρους του διαγωνισμού

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved