Αυτά τα 3 ζώδια είναι οι άρχοντες του κουτσομπολιού!

Είναι μοναδικοί στο είδος τους και το απολαμβάνουν!

Αυτά τα 3 ζώδια είναι οι άρχοντες του κουτσομπολιού!

Εντάξει το ξέρουμε. Το κουτσομπολιό είναι κακό πράγμα. Πώς γίνεται όμως κάτι τόσο κακό να σε κάνει να νιώθεις τόσο καλά; Δεν υπάρχει τίποτα πιο ικανοποιητικό από το να μιλάς για τα προβλήματα κάποιου άλλου. Παραδέξου το, με το που θα ακούσεις ένα ζουμερό κουτσομπολιό, θα τρέξεις αμέσως στον κολλητό ή την κολλητή σου για να πιείτε καφέ και να τα… πείτε! Σαφώς, δεν είμαστε όλοι ίδιοι και κάποιοι από εμάς ασχολούνται με αυτήν την κακή συνήθεια περισσότερο από τους υπόλοιπους.

Η αστρολογική πραγματικότητα έχει οδηγήσει σε ένα συμπέρασμα σε σχέση με το κουτσομπολιό: Τα ζώδια του αέρα είναι οι αυθεντίες του είδους! Ξέρουν ότι το κουτσομπολιό δεν είναι και το πιο ηθικό πράγμα που κάνουν, αλλά δεν μπορούν να αντισταθούν, ενώ παράλληλα, δεν θα ήθελαν με τίποτα κάποιοι άλλοι να τους κουτσομπολεύουν. Πάντως, αυτά τα ζώδια δεν κουτσομπολεύουν από κακή πρόθεση. Απλώς παρασύρονται από μια ενστικτώδη ανάγκη τους που την βιώνουν ως μια γοητευτική εμπειρία. Το μυαλό των ζωδίων του αέρα είναι προγραμματισμένο για να συλλέγει ένα σωρό βασανιστικές λεπτομέρειες και να τις «σώζει στο σκληρό» του για μετά.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ο Δίδυμος είναι ο πιο πονηρός κατάσκοπος όλου του ζωδιακού. Ξέρει ακριβώς πώς να κερδίσει την εμπιστοσύνη σου, πείθοντάς σε να του αποκαλύψεις όλες τις πληροφορίες που ψάχνει, ενώ παράλληλα σε διαβεβαιώνει ότι δεν πρόκειται να μάθει κανείς τίποτα. Πριν το καλοκαταλάβεις, του έχεις πει όλα τα μυστικά σου, αφού είναι τόσο γοητευτικός που ούτε καν το πρόσεξες. Ο Δίδυμος έλκεται από τις σκιές που κρύβονται πίσω από τις προσποιήσεις και τα ψέματα. Όλες αυτές οι πληροφορίες εμπλουτίζουν τη βιβλιοθήκη του κουτσομπολιού που κάθε Δίδυμος διαθέτει. Πάντως, αν είσαι αρκετά ώριμος για να...

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved