Tips για μαμάδες: 12 οικονομικές λύσεις αποθήκευσης για μικρά σπίτια

Εμπνευστείτε από τις ιδέες και εφαρμόστε τις και στο δικό σας χώρο.

Tips για μαμάδες: 12 οικονομικές λύσεις αποθήκευσης για μικρά σπίτια

Ο χώρος αποθήκευσης δεν είναι ποτέ αρκετός για μια οικογένεια. Αν μάλιστα δεν συνηθίζετε να κάνετε συχνά εκκαθάριση δίνοντας ή ανακυκλώνοντας ρούχα, παπούτσια ή πράγματα που δεν χρησιμοποιείται, είναι σχεδόν βέβαιο ότι όσες ντουλάπες κι έχετε, πάλι θα γεμίσουν.

Όταν το σπίτι είναι μικρό, το πρόβλημα της αποθήκευσης είναι μεγαλύτερο. Ωστόσο, με έξυπνες λύσεις, είναι πολύ πιο εύκολο όχι μόνο να τακτοποιήσετε το σπίτι αλλά και να το διατηρήσετε οργανωμένο.

Για να ξεκαθαρίσετε, να καθαρίσετε και να οργανώσετε αυτά που θέλετε, θα πρέπει πρώτα να ρωτήσετε τον εαυτό σας: «Αυτό είναι κάτι που χρειάζομαι; Μου αρέσει; Λειτουργεί; Είναι σε καλή κατάσταση;»

Εάν απαντήσετε " όχι" σε όλες τις παραπάνω ερωτήσεις, αναρωτηθείτε γιατί έχετε στην ντουλάπα σας παπούτσια , ρούχα, παιχνίδια που δεν τα έχετε φορέσει ή τα παιδιά δεν τα έχουν αναζητήσει εδώ και μήνες .

Αφού λοιπόν κάνετε ένα καλό ξεκαθάρισμα, είστε έτοιμοι να τα τακτοποιήσετε με τέτοιο τρόπο ώστε να κερδίσετε χώρο.Τα ράφια είναι η πιο οικονομική και εύκολη λύση είτε πρόκειται για το μπάνιο, το καθιστικό, την κουζίνα, το παιδικό δωμάτιο. Εκμεταλλευτείτε κάθε επιφάνεια και τοποθετήστε ράφια που μπορείτε να βάψετε ανάλογα με τα τις αποχρώσεις του δωματίου.

Στο βίντεο που ακολουθεί θα δείτε πώς έξυπνες επιλογές θα εξοικονομήσετε χώρο και θα δείχνει τακτοποιημένος.



© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved