Αυτά τα ζώδια βρίσκονται συχνά ανάμεσα σε δύο μεγάλους έρωτες!

Για αυτά είναι μάλλον κάτι συνηθισμένο

Αυτά τα ζώδια βρίσκονται συχνά ανάμεσα σε δύο μεγάλους έρωτες!

Για κάποιους το να ερωτεύονται πάνω από ένα άτομο τη φορά είναι μια κατάσταση αρκετά συνηθισμένη. Άλλωστε, οι παράλληλοι έρωτες είναι μια εμπειρία που εδώ και πολλά χρόνια δίνει έμπνευση σε μουσικούς, λογοτέχνες και δημιουργούς τηλεοπτικών σειρών.

Όσον αφορά στα ζώδια, για μερικά αυτό είναι εντελώς αδύνατον, όπως για παράδειγμα ο Ταύρος ή ο Σκορπιός που επενδύουν συνήθως την ενέργειά τους σε ένα άτομο τη φορά και δεν πρόκειται να το αφήσουν να φύγει εύκολα από τη ζωή τους. Όμως υπάρχουν και μερικά ζώδια που είναι πάρα πολύ πιθανό να διάγουν διπλό ερωτικό βίο. Παρακάτω, σου παρουσιάζουμε τα 3 επικρατέστερα, αυτά δηλαδή που έχουν τις περισσότερες πιθανότητες να δώσουν την καρδιά τους σε δύο άτομα ταυτόχρονα.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η απεικόνιση των Διδύμων με δύο ανθρωπάκια, τα οποία κοιτάνε σε αντίθετες κατευθύνσεις δηλώνει ότι υπάρχουν τουλάχιστον δύο πλευρές στην προσωπικότητά τους. Ο Δίδυμος, ως ζώδιο του αέρα, διαλέγει να εξερευνήσει πολλές παράλληλες σχέσεις επειδή η κάθε μια του δίνει τη δυνατότητα να αναδείξει διαφορετικές πλευρές του εαυτού του. Για παράδειγμα, μπορεί η μία σχέση να τον βοηθάει να βουτήξει στα βαθιά και να εξερευνήσει τα… εσώψυχά του, ενώ η άλλη να είναι ιδανική προκειμένου να βγει στην επιφάνεια η πιο επιπόλαιη και εξωστρεφής πλευρά του. Και ενώ αυτό το είδος της διπλής έκφρασης μπορεί να οδηγήσει κάποιον άλλον στην κατάρρευση, ο Δίδυμος βρίσκει ότι του κρατάει ζωντανό το ενδιαφέρον!

Αγχώνεσαι για το αν σε θέλει πραγματικά; Μάθε ΕΔΩ την απάντηση!

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved