Σε επηρεάζουν οι πλανήτες από 13/01 έως και 19/01;

Επικεντρώσου στις ημερομηνίες γέννησης και τα γεγονότα που περιγράφονται!

Σε επηρεάζουν οι πλανήτες από 13/01 έως και 19/01;

Αστρικές επιρροές, από 13/01 έως και 19/01

Κατ’ αρχάς η Νέα Σελήνη της 13ης Ιανουαρίου, που συνηγορεί σε «τελειώματα» κάθε είδους και την χάραξη μιας νέας πορείας, αφήνει το αστρικό της αποτύπωμα στις 29 μοίρες και 04΄ του Τοξότη και θα σε επηρεάσει για έναν μήνα περίπου, εφ’ όλης της ύλης, αν ανήκεις στο ζώδιο κι έχεις τα γενέθλιά σου κοντά στις 21/12
Ανάλογα κομβική για τις σχέσεις ή τις συνεργασίες σου θα αποδειχθεί κι αν ανήκεις στο ζώδιο των Διδύμων κι έχεις γεννηθεί κοντά στις 19/6

Αν πάλι είσαι Παρθένος ή Ιχθύς κι έχεις γεννηθεί κοντά στις 22/9 ή τις 19/3 αναμένονται «μοιραίες» εξελίξεις γύρω από οικογενειακά ή επαγγελματικά θέματα

-Κατά τα άλλα, ο αστρικός Ερμής, που συνήθως φέρνει περισσότερες επαφές, μετακινήσεις και συνεννοήσεις, θα κινηθεί από την 14η μέχρι την 23η μοίρα του Αιγόκερω και θα σε επηρεάσει σταδιακά αν ανήκεις στο ζώδιο κι έχεις τα γενέθλιά σου από τις 4/1 μέχρι 13/1.

Τα ανάλογα ισχύουν κι αν είσαι Καρκίνος γεννημένος/η από τις 4/7, μέχρι τις 13/7 με αρκετά πράγματ α ωστόσο να εξαρτώνται από τους άλλους.

Αντίστοιχα δρομολογούνται μεταβολές-ρυθμίσεις σε επαγγελματικά ή οικογενειακά θέματα αντίστοιχα, αν είσαι Κριός κι έχεις τα γενέθλια σου από 2/4 μέχρι 11/4 ή είσαι Ζυγός γεννημένος/η από τις 6/10 μέχρι τις 15/10.

Στις 19/1 η σύνοδος τους αστρικού Ερμή με τον τροπικό Πλούτωνα μπορεί να σου φέρει μια δυσάρεστη είδηση αλλά και «κατασκοπευτικές» κινήσεις σε βάρος σου.

- Η αστρική Αφροδίτη, που σηματοδοτεί θετικές εξελίξεις στα αισθηματικά και τα οικονομικά σου, θα κινηθεί από την 12η μέχρι την 20η μοίρα του Τοξότη και θα σε επηρεάσει αν ανήκεις στο ζώδιο κι έχεις τα γενέθλιά σου από τις 3/12 μέχρι τις 11/12 ή ανήκεις στο ζώδιο των Διδύμων κι έχεις γεννηθεί από τις 1/6, μέχρι τις 9/6.

Εύνοια θα έχεις κι αν είσαι Παρθένος κι έχεις τα γενέθλιά σου από τις 2/9 μέχρι τις 10/9 ή Ιχθύς γεννημένος/η από τις 2/3, μέχρι τις 10/3, με έμφαση όμως σε επαγγελματικά ή οικογενειακά θέματα, αντίστοιχα.

Στις 19/1, το τετράγωνο της αστρικής Αφροδίτης με τον τροπικό Ποσειδώνα ενισχύει τις καλλιτεχνικές τάσεις σου αλλά σε προσωπικά θέματα σε κάνει να ονειροβατείς.

- Ο αστρικός Άρης, που δημιουργεί ισχυρά κίνητρα, επιταχύνει τις εξελίξεις αλλά ευθύνεται και για κάθε λογής εντάσεις ή ατυχήματα, θα κινηθεί από την 9η μέχρι την 12η μοίρα του Κριού και θα σε επηρεάσει άμεσα αν ανήκεις στο ζώδιο κι είσαι γεννημένος/η από τις 29/3 μέχρι τις 1/4.

Αν πάλι είσαι Ζυγός κι έχεις τα γενέθλιά σου από τις 2/10 μέχρι τις 5/10, τότε είναι οι άλλοι που θα σε προκαλέσουν, ώστε να δείξεις το που και αν μπορείς να είσαι ανταγωνιστικός/η.

Σε ανάλογα δυναμική φάση θα βρεθείς αν είσαι Καρκίνος γεννημένος/η από τις 30/6 μέχρι τις 2/7 ή Αιγόκερως κι έχεις τα γενέθλιά σου από τις 1/1 μέχρι τις 3/1, με το βασικό πεδίο δράσης να είναι τα ζητήματα καριέρας και οικογένειας αντίστοιχα.

Πάντως οι διαδοχικές όψεις του Άρη με Κρόνο, Δία και Ουρανό παραπέμπουν σε μάλλον ακραίες καταστάσεις, γι’ αυτό έχε τον νου σου!

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

DPG Network
Δείτε επίσης