Τα 3 ζώδια που χρειάζονται χώρο και χρόνο για τον εαυτό τους, όταν είναι σε σχέση

Δε μπορούν να είναι με το ταίρι τους μαζί 24 ώρες το 24ωρο!

Τα 3 ζώδια που χρειάζονται χώρο και χρόνο για τον εαυτό τους, όταν είναι σε σχέση

Σε κάθε στάδιο μιας σχέσης, είναι αναμενόμενο να χρειάζεσαι χρόνο και χώρο για να χαλαρώσεις. Αν νιώθεις κάπως ανήσυχος/η μέσα στη σχέση σου ή αρχίζεις να σκέφτεσαι ότι χρειάζεσαι περισσότερο χρόνο για τον εαυτό σου, ενημέρωσε το ταίρι σου για το τι νιώθεις. Μπορεί να βοηθήσει και να βρείτε μια λύση, με τρόπο που θα δουλεύει και για τους δύο. Είτε με το να κρατήσετε μια νύχτα τη βδομάδα για βγαίνετε και να βλέπετε τους φίλους σας ή να διαλέξετε μια μέρα το μήνα για να βγείτε μόνοι. Το να δίνεις προτεραιότητα στην ελευθερία σου μπορεί να αποδειχθεί μια πολύ αποτελεσματική πρακτική μέσα σε μια σχέση.

Αν πάντως αγαπάς ολοκληρωτικά και απόλυτα το ταίρι σου, αλλά χρειάζεσαι και λίγο χρόνο και χώρο για σένα, οι περισσότερες πιθανότητες είναι να ανήκεις σε ένα από αυτά τα ζώδια:

ΤΟΞΟΤΗΣ

Το πύρινο ζώδιο του Τοξότη είναι ένας αναζητητής της ελευθερίας και λάτρης της περιπέτειας. Είναι ο τύπος που θα πηδήξει σ’ ένα λεωφορείο χωρίς να ξέρει ποιος είναι ο προορισμός του ή θα τα παρατήσει όλα για να φύγει σε ταξίδι της τελευταίας στιγμής. Στους Τοξότες αρέσει να κάνουν ό,τι θέλουν, όταν το θέλουν. Είναι οι εξερευνητές του ζωδιακού που αγαπούν να μετακινούνται και να ταξιδεύουν όλη την ώρα. Φυσικά, όταν ανακαλύψουν κάποιον που να είναι εξίσου συναρπαστικός με τους ίδιους, τότε γίνονται η καλύτερη ταξιδιάρα παρέα για τον/την σύντροφό τους. Αγαπούν τη γνώση και να εξελίσσονται δίπλα σε ένα άλλο πρόσωπο, αλλά παράλληλα θέλουν πολύ χώρο για τον εαυτό τους.

*Η δική σου σχέση έχει πίστη και αφοσίωση; Mάθε τα πάντα εδώ

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

DPG Network
Δείτε επίσης