Ζήσε την πιο αισθησιακή Πρωτοχρονιά ανάλογα με το ζώδιό σου

Για να σου μπει καλά ο καινούργιος χρόνος

Ζήσε την πιο αισθησιακή Πρωτοχρονιά ανάλογα με το ζώδιό σου

Αυτά τα Χριστούγεννα ήταν τελείως διαφορετικά από όλα τα προηγούμενα και το ίδιο προβλέπεται να είναι κι η Πρωτοχρονιά, οπότε και χρειάζονται μια έξτρα τόνωση, όχι μόνο για να μπούμε στο κλίμα αλλά και για να ανεβάσουμε την ερωτική μας διάθεση. Ποιος είναι, λοιπόν, ο καλύτερος τρόπος για να υποδεχτείς με το ταίρι σου την καινούργια χρονιά, από το να προσπαθήσεις να πραγματοποιήσεις και κάποιες ερωτικές επιθυμίες σου; Ακολούθησε τις συμβουλές μας και φτιάξε μια νύχτα για σένα και το ταίρι σου που θα τη θυμάστε για καιρό!

ΚΡΙΟΣ

Το πρώτο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου δηλώνει: «Είμαι... οργασμικό ον!», το οποίο μπορεί εξίσου εύκολα να εξελιχθεί σε μια ευχαρίστηση του ενός, αν κατάλαβες τι εννοούμε. Δε βαριέσαι! Χαλάλι του για ένα βράδυ! Είναι στο... χέρι σου, που λένε!

ΤΑΥΡΟΣ

Σιρόπι, κρέμα, σοκολάτα, μέλι, ή... χρησιμοποιήστε τη φαντασία σου. Ο Ταύρος σου έχει μεγάλη όρεξη και ηδυπάθεια, γι' αυτό σκέφτεται «γιατί να μην γεμίσω το στομάχι μου και να ικανοποιήσω και τις άλλες αισθήσεις μου μονομιάς;»!

ΔΙΔΥΜΟΙ

Φέρε το dirty talk στο προσκήνιο, γιατί ο Δίδυμός σου ψωφάει για επικοινωνια. Άβολο; Δεν είναι τόσο δύσκολο. Προσέγγισέ το κάπως έτσι: «Θα ήθελα να (ρήμα) στο (μέρος του σώματος) μου».

❤️Η δική σου σχέση θα αντέξει στον χρόνο; Μάθε την απάντηση στην Προσωπική Ανάλυση Σχέσης❤️

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

DPG Network
Δείτε επίσης