Αιγόκερε... τι σε περιμένει το 2021;

Ετήσιες προβλέψεις για τον Αιγόκερω... με μπόλικο χιούμορ και αλήθειες

Αιγόκερε... τι σε περιμένει το 2021;

Καλή χρονιά σας εύχομαι να είναι το 2021 τρομερά μου πλάσματα και πάμε να δούμε τι ενδιαφέρον, αλλά και ποιες παγίδες έχει η χρονιά που ξεκινάει!

Ο Ιανουάριος είναι ο μήνας των γενεθλίων σας και σας το λέω ευθύς αμέσως ότι θα σας πάει καλά! Η Αφροδίτη θα βρίσκεται για 1η φορά στο ζώδιό σας (θα την απολαύσετε για ακόμα μια φορά, τον Νοέμβριο!!!), ενώ ο Άρης θα σας κλείνει το μάτι από το ζώδιο του Ταύρου. Μου μυρίζει φλερτ, παιχνίδι ερωτικό, εκτόνωση πολλών απωθημένων! Θα γυρέψετε να χαλαρώσετε ή να πατήσετε γκάζι σε ό,τι σας γεμίζει, σας ευχαριστεί. Τολμήστε να κάνετε ερωτικές κινήσεις, θα σας βγουν σε καλό! Προσοχή! Στις 31 ο Ερμής γίνεται ανάδρομος στον Υδροχόο, επομένως, μέχρι εκείνες τις ημέρες, ό,τι κάνατε-κάνατε!

Ο Φεβρουάριος, εκτός από τον Άρη που θα εξακολουθεί να σας βάζει σε πειρασμό από τον Ταύρο, δε θα έχει κάτι ενδιαφέρον. Α! Μην το ξεχάσω: ο ανάδρομος Ερμής, έρχεται στα συγκαλά του στις 21. Ο Μάρτιος φοράει Ιχθύ, Κριό και Διδύμους. Από τους τρείς, δώστε βάση στους Διδύμους: θα έχουν τον Άρη αγκαλιά που θα σας δημιουργήσει πολλά κύματα στην καθημερινότητά σας, θα σας φέρει αλλαγές, αλλά δε ξέρω αν θα ξετρελαθείτε ή θα εκνευριστείτε. Θα δείξει!

Αν καίγεσαι να μάθεις περισσότερες λεπτομέρειες για την καινούργια χρονιά, παράγγειλε από ΤΩΡΑ την προσωπική σου αστρολογική πρόβλεψη για 1 χρόνο!

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

DPG Network
Δείτε επίσης