Οργισμένοι γονείς μαθητών: «Nα μην αφήσουμε τους φασίστες να ποτίσουν τις ψυχές των παιδιών μας με το δηλητήριο του φασισμού»

Mε αφορμή την δολοφονία του 34χρονου μουσικού Παύλου Φύσσα η Ένωση Γονέων Μαθητών του Δήμου Ηρακλείου εξέδωσε ανακοίνωση με την οποία καταδικάζει το γεγονός καταγγέλλοντας παράλληλα την εγκληματική και δολοφονική δράση της Χρυσής Αυγής.

Οργισμένοι γονείς μαθητών: «Nα μην αφήσουμε τους φασίστες να ποτίσουν τις ψυχές των παιδιών μας με το δηλητήριο του φασισμού»


Διαβάστε την ανακοίνωση των αγανακτισμένων και οργισμένων γονέων!

«Καταδικάζουμε την ενέδρα θανάτου με θύμα τον 34χρονο Π. Φύσσα ο οποίος σκοτώθηκε από το δολοφονικό μαχαίρι ατόμων που αναγνωρίστηκαν σαν χρυσαυγίτες. Αλλά και την δολοφονική επίθεση μελών της Χρυσής Αυγής σε βάρος συνδικαλιστών που έκαναν αφισοκόλληση στο Πέραμα με αποτέλεσμα εννιά τραυματίες στο νοσοκομείο.
Η εγκληματική και δολοφονική δράση της Χρυσής Αυγής έχει στόχο να τρομοκρατήσει τους εργαζόμενους και τη νεολαία. Η δράση αυτή των φασιστών ξεκίνησε πρώτα απέναντι στους μετανάστες, τώρα απέναντι στο λαϊκό κίνημα, σε όποιον σηκώνει κεφάλι, σε όποιον τολμά να αντισταθεί και να διεκδικήσει.
Οι δολοφονικές αυτές επιθέσεις επιβεβαιώνουν το ναζιστικό χαρακτήρα της Χρυσής Αυγής, που στόχο έχουν μόνιμα όλους όσους αγωνίζονται για την ανατροπή του σάπιου καπιταλιστικού συστήματος που γεννά και τρέφει το φασισμό και το ναζισμό. Καλούμε τους γονείς να μην αφήσουμε τους φασίστες να ποτίσουν τις ψυχές των παιδιών μας με το δηλητήριο του φασισμού. Να μην τους αφήσουμε να μας φοβίσουν. Να μην τους αφήσουμε να το παίξουν πυροστάτες των παιδιών μας και των οικογενειών μας.
Καλούμε τους εκπαιδευτικούς να πάρουν θέση και να τολμήσουν, να μιλήσουν καθαρά και ξάστερα στα παιδιά μας για το φασισμό, τα εγκλήματα που έχει διαπράξει σε βάρος της ανθρωπότητας και για τις αιτίες που τον γεννούν. Να διδάξουν στα παιδιά μας πως η Κρήτη έχει δεκάδες πόλεις και χωριά που έγιναν ολοκαύτωμα από το φασισμό.
Καλούμε όλους τους γονείς συσπειρωμένοι στους Συλλόγους Γονέων αλλά και στα σωματεία τους, στις επιτροπές στις γειτονιές να απομονώσουν από παντού τα φασιστοειδή.
Καλούμε τους Συλλόγους Γονέων, τους μαθητές να καταδικάσουν τους τραμπούκους του συστήματος και να τους πετάξουν έξω από κάθε σχολείο»

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved