Ο Όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ στηρίζει το Χαμόγελο του Παιδιού

Ο Όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ στηρίζει το Χαμόγελο του Παιδιού

Ο Όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ, αναγνωρίζει το έργο των Οργανισμών που φροντίζουν τα παιδιά και ενώνει τις δυνάμεις του με τις δικές τους.

Και αυτά τα Χριστούγεννα, ο Όμιλος ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ στηρίζει έμπρακτα «Το Χαμόγελο του Παιδιού», προσφέροντας μέρος των εσόδων του για τις ανάγκες του Οργανισμού.

Πιο συγκεκριμένα, έως και τις 31 Ιανουαρίου 2021, θα προσφέρονται στο «Χαμόγελο του Παιδιού» 2 ευρώ από κάθε εργαστηριακό – απεικονιστικό έλεγχο και κάθε τσεκ-απ που πραγματοποιείται ιδιωτικά στα Διαγνωστικά Κέντρα του Ομίλου. Το ποσό που θα συγκεντρωθεί θα διατεθεί για τις ανάγκες του Οργανισμού και του πολυδιάστατου έργου του για κάθε παιδί και οικογένεια που βρίσκεται σε ανάγκη στην Ελλάδα.

xamogelo paidiou

Παράλληλα, θα προσφερθεί ως χριστουγεννιάτικο δώρο σε κάθε παιδί που μεγαλώνει σε Σπίτι του Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού» ένα αντίτυπο του βιβλίου «Μια φορά κι έναν κορωνοϊό», που έχει γραφτεί από δύο μαθήτριες της Γ’ Λυκείου οι οποίες θέλησαν να βοηθήσουν τα μικρότερα παιδιά να κατανοήσουν την πρωτόγνωρη κατάσταση της πανδημίας. Το κείμενο έχει γράψει η Λιέττα Ιωάννου, ως αφιέρωμα μνήμης στον αείμνηστο παππού της Ευάγγελο Σπανό, ιδρυτή του Ομίλου ΒΙΟΙΑΤΡΙΚΗ. Την εικονογράφηση επιμελήθηκε η Θάλεια Σιούτου.

Όλα τα νέα του Ομίλου στο https://bioiatriki.gr/, στο Facebook και στο Instagram

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved