Νέα fashion συλλογή «Jewels of Nature» από τη CYBEX, τη βραβευμένη «Baby Company of the Υear»!

Είναι δεδομένο ότι όταν φέρνεις μία νέα ζωή στον κόσμο, ανατρέπονται οι προτεραιότητες σου – ακόμα και οι ανάγκες σου.

Νέα fashion συλλογή «Jewels of Nature» από τη CYBEX, τη βραβευμένη «Baby Company of the Υear»!

Ένα ανήμπορο πλασματάκι που έχεις φέρει εσύ στον κόσμο εξαρτάται πλήρως από τη μαμά του και τον μπαμπά του και εκείνοι αυτομάτως, τουλάχιστον στην αρχή που ως τέτοια, είναι πάντα δύσκολη, αναθεωρούν ακόμα και… την ίδια τους την ταυτότητα, θέτοντας ως πρώτο και κύριο μέλημά τους να ικανοποιήσουν τις ανάγκες του μωρού τους, με όποιον τρόπο μπορούν, με όποια «θυσία» και αν απαιτεί αυτό.

Αυτό συνέβη και σε εμένα όταν πριν λίγους μήνες γέννησα την πρώτη μου κόρη. Κι όμως, κατόρθωσα να βρω τι θα μπορούσε να ταιριάξει τους… δύο εαυτούς μου, τον «προ-μωρού» και τον «μετά-μωρού»: Επιλέγοντας καρότσι και κάθισμα αυτοκινήτου για τη μικρή μου, εντόπισα τη CYBEX, την εταιρία που στα προϊόντα της συνδυάζει μοναδικά το design, την ασφάλεια και την ποιότητα. Μια εταιρεία πολυβραβευμένη για τα παιδικά της καθίσματα και τα πρωτοποριακά της μοντέλα σε καρότσια, μάρσιπους, παιδικά καρεκλάκια που ικανοποιούν και τα πιο απαιτητικά γούστα όσων από εμάς θέλουν στον χώρο τους να έχουν αντικείμενα τόσο χρηστικά, όσο και ποιοτικά, αλλά και καλόγουστα.

cybex1

Τα Κοσμήματα της Φύσης για το δικό μας μωρό

Η CYBEX, που κατά την πρώτη της χρονιά ως παρουσία στην ελληνική αγορά βραβεύτηκε ως Baby Company of the Υear από τα Mother & Baby Awards 2020, που επιβραβεύουν την ποιότητα και την καινοτομία, παρουσίασε πρόσφατα τη νέα της fashionσυλλογή. Με έμπνευση από την άγρια φύση, η συλλογή “JEWELS OF NATURE”, έρχεται να ακολουθήσει τα βήματα «πατριαρχών» του χώρου της μόδας και δημιουργεί προϊόντα υψηλής ποιότητας και αντιστοίχως υψηλού design. Όπως έχουν κάνει στο παρελθόν ο Καρλ Λάγκερφελντ και ο Αλεξάντερ ΜακΚουίν, που και οι δύο έχουν αντλήσει έμπνευση από έντομα, πεταλούδες, μύγες και σκαθάρια, η CYBEX αναδεικνύει όσα μπορούν αυτά τα μοτίβα να προσφέρουν στο σχέδιο και να το απογειώσουν. Με τα χρώματα και τα σχέδια αυτά άλλωστε, η ατμόσφαιρα του τροπικού δάσους, η ατμόσφαιρα της ζούγκλας των τροπικών έρχεται σε κάθε πόλη, σε κάθε σπίτι – και στο δικό μας!



Η συλλογή CYBEX JEWELS OF NATURE έχει φόντο ένα πολυτελές ύφασμα ζακάρ, σε στιλ μπαρόκ και σε βαθύ μπλε χρώμα. «Στολίδια» του είναι τα λαμπερά σκαθάρια, με λεπτεπίλεπτες κεραίες, κομψά πόδια και αστραφτερό σώμα, που δίνουν στο σχέδιο τη λάμψη που ταιριάζει σε κάθε fashion statement προϊόν.

cybex2



Η CYBEX, Leader εταιρεία στα παιδικά καθίσματα που προσφέρει πάντα καινοτόμα, εργονομικά και ασφαλή προϊόντα στους γονείς, βοηθώντας τους να μην αλλάξουν το lifestyle τους μετά την απόκτηση παιδιού, έχει καταφέρει να αναδειχθεί και σε fashion brand, λανσάροντας κάθε χρόνο νέες συλλογές. Είναι ενδεικτικό ότι στο portfolio της υπάρχουν συνεργασίες με διάσημους σχεδιαστές από τον χώρο της μόδας και οι οποίοι έχουν υπογράψει fashion σειρές για τη CYBEX - όπως ο Jeremy Scott, o Marcel Wanders ή η Karolina Kurkova.

Στη νέα συλλογή, η ομορφιά, αλλά και τα μυστικά της φύσης αποτυπώνονται στον σχεδιασμό των προϊόντων, δίνοντας έμφαση στην άγρια φύση του τροπικού δάσους και αναδεικνύοντας τους αφανείς πρωταγωνιστές, τα πανέμορφα και μοναδικά σκαθάρια. Ένα σχέδιο που αναδεικνύει την υψηλή ποιότητα και την κομψότητα της CYBEX, κοσμεί συγκεκριμένα προϊόντα της δίνει σε κάθε μοντέρνα μαμά, σε κάθε σύγχρονο μπαμπά αυτό που ζητούν και κάτι παραπάνω: Ποιότητα, ασφάλεια, χρηστικότητα αλλά και το απόλυτο fashionstatement για τους ίδιους και το μωρό τους.

cybex3

Καρότσια και καθίσματα αυτοκινήτου για ασφάλεια, διευκόλυνση και μοντέρνο design

Τα εμβληματικά καρότσια της CYBEXPRIAM και MIOS, το βρεφικό κάθισμα αυτοκινήτου CYBEX CLOUD Zi-Size, ο μάρσιποςCYBEXYEMATIE, ένας άνετος ποδόσακος, αλλά και το καρότσι e-PRIAM, το πρώτο ηλεκτρικό καρότσι που φτιάχτηκε από την CYBEX«φορούν» τη νέα fashionσυλλογήCYBEXJEWELSOFNATUREκαι απογειώνουν τον φετινό χειμώνα στα… ύψη του στυλ! Πρόκειται για προϊόντα – σταθμούς της εταιρείας, πολυβραβευμένα διεθνώς τόσο για το στυλ όσο και για την απόλυτη ασφάλεια που προσφέρουν στα μωρά μας.

cybex4



Καρότσια που δίνουν στον γονιό τη δυνατότητα να τα διαμορφώσει εξαρχής όσον αφορά στο σχέδιο, που παρέχουν σημαντικές διευκολύνσεις – όπως το κλείσιμο ή την αλλαγή θέσης καθίσματος με το ένα χέρι – και τα οποία μπορούν να εξοπλιστούν ακόμα και με ειδικό εξάρτημα σκι για τις βόλτες μας στα χιόνια! Όσο για το βρεφικό κάθισμα αυτοκινήτου CYBEX CLOUD Zi-Size που τώρα μπορούμε να βρούμε και στην fashion collection JEWELSOFNATURE, είναι το απόλυτο προϊόν στην κατηγορία του, πολυβραβευμένο για την ασφάλεια και το σχεδιασμό του, προσφέρει κάθε άνεση και διευκόλυνση για τον γονιό, ενώ υποστηρίζει και την τεχνολογία SensorSafe, για να νιώθουμε εμείς οι γονείς πως πράγματι προσφέρουμε στο παιδί μας το καλύτερο που υπάρχει.

Με τη νέα συλλογή CYBEXJEWELSOFNATURE, τα αγαπημένα μας προϊόντα αναβαθμίζονται ακόμα μία φορά στον τομέα του στυλ και του fashion design, δίνοντάς μας αυτό που αναζητούμε: Το στυλ, το γούστο, την ομορφιά και την κομψότητα στην καθημερινότητά μας, ακόμα και όταν «πρωταγωνιστής» είναι ένα νεογέννητο, το λατρεμένο μας μωράκι που για χάρη του, μπορούμε να αφήσουμε όλα τα άλλα στα χέρια των ειδικών, στα χέρια της CYBEX!

Βρίσκουμε τα προϊόντα CYBEX στο Facebook και στο Instagram

Website https://cybex-online.com/el-gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved