Γίνε… Γκουρού στην αγορά παιχνιδιού!

Η φετινή χρονιά είναι τόσο διαφορετική από όλες τις άλλες που έχουμε ζήσει μέχρι σήμερα.

Δέσποινα Καμπούρη
Γίνε… Γκουρού στην αγορά παιχνιδιού!

Πάσχα εν μέσω καραντίνας τώρα και Χριστούγεννα ίσως και Πρωτοχρονιά. Και φυσικά μαζί με όλες αυτές τις αλλαγές που έφερε στη ζωή μας ο κορονοϊός εμείς οι νονές και οι νονοί έχουμε ένα παραπάνω άγχος για το αν θα προλάβουμε να στείλουμε τα δώρα μας στην ώρα τους στα αγαπημένα μας βαφτιστήρια.
Μπορεί εσείς να γελάτε αλλά δε σας κρύβω ότι για εμένα είναι ένα τεράστιο άγχος η παραλαβή των δώρων από τα αγαπημένα μου βαφτιστήρια στην ώρα τους.
Ίσως επειδή έχω υπάρξει παιδί και ξέρω από πρώτο χέρι πόση χαρά μου έδιναν τα δώρα της νονάς μου και με πόση λαχτάρα τα περίμενα πάντα στις γιορτές.
Όποιος παθαίνει μαθαίνει λοιπόν και φέτος τα Χριστούγεννα είμαι πιο έτοιμη από ποτέ για να κάνω τις σωστές και έξυπνες αγορές μου εγκαίρως από το καλύτερο ηλεκτρονικό κατάστημα παιχνιδιών που θα μπορούσα να βρω.

Γιατί όμως eShop;

Γιατί από το toyguru.gr ξέρω ότι θα βρω κάτι ψαγμένο, κάτι μοναδικό, κάτι που δεν το βλέπω συχνά! Γιατί θέλω συνέπεια και αξιοπιστία αλλά και επιβράβευση για τις αγορές μου. Γιατί ξέρω ότι το παιχνίδι είναι πολύ σημαντικό για την διαπαιδαγώγηση και την ανάπτυξη των παιδιών!

Τι είναι όμως το www.toyguru.gr ?

toy guru1



Ο Toy Guru ταξίδεψε στις μεγαλύτερες και μικρότερες χώρες του κόσμου και εξερεύνησε, μελέτησε και γνώρισε παιχνίδια από όλη τη γη. Μέσα από τα πιο αυστηρά κριτήρια, την γνώση και την εμπειρία που απέκτησε αποφάσισε να παρουσιάσει τα πιο ξεχωριστά και ποιοτικά παιχνίδια σε εκείνους που δεν εφησυχάζουν και που θέλουν να προσφέρουν το διαφορετικό!

Στο toyguru.gr υπάρχουν προτάσεις που ανταποκρίνονται απόλυτα στα ενδιαφέροντα, τις δεξιότητες και την ηλικία των παιδιών όπως ξύλινα παιχνίδια, κούκλες, λούτρινα, βρεφικά παιχνίδια, φιγούρες δράσης, μουσικά παιχνίδια, πατίνια, αθλητικά, δημιουργικές δραστηριότητες, τηλεκατευθυνόμενα και οχήματα, τουβλάκια, παιχνίδια εξωτερικού χώρου, επιτραπέζια και παζλ ακόμα και arcade για…μεγαλύτερα παιδιά!

paixnidi 2



Ξετρελαίνεσαι κι εσύ για τον σχεδιασμό και την ποιότητα των βραβευμένων ξύλινων παιχνιδιών Hape; Στα παιδιά σου αρέσουν οι αξιαγάπητες και οικολογικές σειρές λούτρινων παιχνιδιών Keel; Αγαπούν τη Μάσα και τον Αρκούδο της, την Peppa, τoν Super Mario, τον Spiderman, και τους ήρωες της Disney;

paixnidi 3

Τι να πάρω στις μικρές μου φέτος; Μία ξύλινη κουζίνα της Kidkraft, πατίνια Globber ή ένα εκπαιδευτικό παιχνίδι της Geomag και της Eureka;

paixnidi 4



Αν θες κι εσύ να πραγματοποιήσεις τις αγορές σου άνετα, από τον υπολογιστή του σπιτιού σου ή on the go μέσα από το κινητό, μπες στο www.toyguru.gr , φτιάξε έναν ζεστό καφέ, και αφιέρωσε τον πιο δημιουργικό σου χρόνο για να επιλέξεις τα πιο όμορφα δώρα για τα πιο χαρούμενα παιδιά. Πόσο ωραίο είναι να διαλέγεις δώρα γι’ αυτούς που αγαπάς! Να μοιράζεις χαρά! Μπορεί ένα παιχνίδι να το ξεχάσεις μία μέρα, όμως δεν ξεχνάς ποτέ αυτόν που στο χάρισε!

Καλά Χριστούγεννα και… Thank me later!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved