Νικολέττα Ράλλη: Ποζάρει με την μπέμπα της μπροστά από το στολισμένο δέντρο

Μία άκρως χριστουγεννιάτικη φωτογραφία μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους η νέα μανούλα.

Νικολέττα Ράλλη: Ποζάρει με την μπέμπα της μπροστά από το στολισμένο δέντρο

Η Νικολέττα Ράλλη έγινε για πρώτη φορά μαμά τον περασμένο Ιούνιου και τους τελευταίους μήνες έχει αφοσιωθεί πλήρως στην κορούλα της.

Η διάσημη μαμά είναι πολύ ενεργή στα social media, όπως άλλωστε ήταν και πριν τη γέννηση του μωρού της. Κάθε εβδομάδα κάνει Q&A στο Instagram και απαντά με ειλικρίνεια σε πολλές ερωτήσεις που της θέτουν άλλες γυναίκες, μαμάδες και μη.

Από το προφίλ της όμως δεν λείπουν και οι αναρτήσεις με την κόρη της. Η παρουσιάστρια και blogger του queen.gr, αποφεύγει να δείχνει το πρόσωπο του νέο μέλους της οικογένειας, συχνά όμως μοιράζεται με τους διαδικτυακούς της φίλους στιγμιότυπα από τη νέα της καθημερινότητα.

nikoletta ralli 8

Την τελευταία φωτογραφία με την μπέμπα ανέβασε λίγες ημέρες πριν, με αφορμή την ονομαστική της εορτή. Η Νικολέττα Ράλλη απάντησε στις ευχές φίλων και θαυμαστών τηw με μία ανάρτηση για την οποία επέλεξε μία άκρως χριστουγεννιάτικη και τρυφερή φωτογραφία.

Η διάσημη μαμά ποζάρει στον φωτογραφικό φακό αγκαλιά με την κόρη της, μπροστά από το χριστουγεννιάτικο δέντρο του σπιτιού τους. Η παρουσιάστρια είναι πιο λαμπερή από ποτέ και όπως φαίνεται η μητρότητα της πάει πολύ.

Δείτε τη φωτογραφία στην gallery που ακολουθεί, μαζί με ακόμα περισσότερες φωτογραφίες που έχει ανεβάσει με την κορούλα της.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved