Βλέπουν τα παιδιά πολλή τηλεόραση στην καραντίνα; Αυτή η μαμά είπε την αλήθεια

Βλέπουν τα παιδιά πολλή τηλεόραση στην καραντίνα; Αυτή η μαμά είπε την αλήθεια

Μετά τη σημερινή βόμβα της επικαιρότητας πως τα σχολεία πιθανότατα δεν θα ανοίξουν στις 7 Ιανουαρίου και με δεδομένο πως έχουμε ήδη συμπληρώσει ένα μήνα με τα παιδιά στο σπίτι χωρίς σχολείο, η λύση της τηλεόρασης, του τάμπλετ και γενικά της οθόνης στα παιδιά, είναι διαδικασία που μας απασχολεί πολύ.

Οι κλασικές, δυνατές και λιγάκι υπερβολικές μαμαδίσιες τύψεις και ενοχές μας χτυπούν τη στιγμή που βάζουμε την ταινία κινουμένων σχεδίων για να προλάβουμε να μαγειρέψουμε, να δουλέψουμε, να καθαρίσουμε ή έστω να λούσουμε τα μαλλιά μας.

Η blogger Emily Mom Next Door, διάσημη για τον χαλαβέ που κάνει με τις μαμαδίστικες τύψεις, εξηγώντας μέσα από τα posts και τα stories της πως η μαμάδες που προσπαθούν, είναι καλές μαμάδες, είπε αυτό που είχαμε όλες ανάγκη να ακούσουμε.


https://www.instagram.com/p/CIgPK-6F2XB/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Emily δέχεται πολλές ερωτήσεις εν μέσω πανδημίας και καραντίνας για το αν κάνουμε κακό που επιτρέπουμε τόσο χρόνο στα παιδιά μπροστά στην τηλεόραση και εξήγησε το αυτονόητο.

Όταν οι συνθήκες είναι τόσο extreme, όταν ο καιρός δεν ευνοεί το παιχνίδι έξω από το σπίτι κι όταν οι υποχρεώσεις είναι τόσο μεγάλες, το να δουν τα παιδιά λίγη τηλεόραση παραπάνω δεν θα τους κάνει κακό.

Αντίθετα, όπως εξηγεί η mom blogger και μητέρα δύο παιδιών, το να επιλέξουμε την τηλεόραση από το να φωνάξουμε ή να ξεσπάσουμε στα παιδιά, δεν μας κάνει κακές μαμάδες, το αντίθετο.
Σε αυτές τις συνθήκες, κάνουμε το καλύτερο για να είμαστε κι εμείς και τα παιδιά μας καλά.



© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved