Κόλλησε το κεφάλι του στο σπιτάκι της γάτας και οι φώτο έγιναν viral

Το κεφάλι του παιδιού κόλλησε στο σπιτάκι της γάτας και πυροσβέστες το βοήθησαν να βγει. Τώρα η μαμά του ενημερώνει και τους άλλους γονείς, ώστε να προσέχουν.

Κόλλησε το κεφάλι του στο σπιτάκι της γάτας και οι φώτο έγιναν viral

Όσοι έχουν μικρά παιδιά ξέρουν ότι δεν πρέπει να τα αφήσουν ούτε δευτερόλεπτο από τα μάτια τους. Το ίδιο συνέβη και στην περίπτωση της Cynthia Olson που πήρε μια από τις μεγαλύτερες τρομάρες της ζωής της όταν το κεφάλι του τετράχρονου γιου της "κόλλησε" στο σπιτάκι της γάτας.

Η ίδια προσπάθησε να τον βοηθήσει να το βγάλει, μάταια όμως. Έτσι τηλεφώνησε στην πυροσβεστική για να ζητήσει τη βοήθειά τους.

Αφού ο γιος της απεγκλωβίστηκε, αποφάσισε να μοιραστεί την ιστορία της ώστε να γνωρίζουν οι γονείς ακόμη έναν κίνδυνο που μπορεί να κρύβεται στο σπίτι τους.

"Ο γιος μας στρίμωξε το κεφάλι του στο σπιτάκι της γάτας σήμερα και για να απεγκλωβιστεί, χρειάστηκε η συνδρομή της πυροσβεστικής", έγραψε σε μια ομάδα στο Facebook, συνοδεύοντας μάλιστα την ανάρτησή της με φωτογραφίες του γιου της.

Οι φωτογραφίες έγιναν viral καθώς φαίνεται ότι ο μικρός μέχρι να απεγκλωβιστεί απολάμβανε την παραμονή του εκεί, χωρίς να διαμαρτύρεται ή να δυσανασχετεί.

Δείτε τις φωτογραφίες και εσείς, στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved