Παρέμβαση εισαγγελέα για τη δηλητηρίαση 8 παιδιών σε βρεφονηπιακό σταθμό!

Τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης προκειμένου να διαπιστωθεί τι ακριβώς συνέβη και οκτώ παιδάκια που πήγαιναν σε βρεφονηπιακό σταθμό διέταξε η Εισαγγελία Πλημμελειοδικών!

Παρέμβαση εισαγγελέα για τη δηλητηρίαση 8 παιδιών σε βρεφονηπιακό σταθμό!

Αφορμή γι' αυτό στάθηκε δημοσίευμα της εφημερίδας «Δημοκρατία» σύμφωνα με το οποίο οκτώ παιδάκια στον Δημοτικό Βρεφονηπιακό Σταθμό Παλαιάς Φώκαιας Αττικής του Ενιαίου Δήμου Σαρωνικού βρέθηκαν στο νοσοκομείο Παίδων με δηλητηρίαση.

Σύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα, το όλο συμβάν εκτυλίχθηκε στον κήπο του βρεφονηπιακού σταθμού αν και κάποιοι υποστηρίζουν πως συνέβη στο εσωτερικό των εγκαταστάσεών του.

Τα παιδάκια βρήκαν τις γνωστές μπάλες-ποντικοπαγίδες (είτε στον κήπο εκτεθειμένους είτε σε κάποιο συρτάρι στο εσωτερικό του σταθμού) και άρχισαν να τις περιεργάζονται. Κάποια από αυτά τα παιδάκια, λίγο αργότερα άρχισαν να βάζουν τα χεράκια τους στο στόμα τους ενώ είχαν πιάσει τις μπάλες αυτές και έτσι δηλητηριάστηκαν.

Όταν το αντιλήφθηκαν οι υπεύθυνοι του σταθμού, ήταν φυσικά αργά αφού τα παιδάκια ήδη είχαν δηλητηριαστεί. Αμέσως, οι γονείς των παιδιών που ειδοποιήθηκαν, τα μετέφεραν στο Νοσοκομείο Παίδων. Τρία από τα παιδάκια έκαναν συνεχείς πλύσεις στομάχου και ένα παιδάκι συνεχίζει να νοσηλεύεται, χωρίς όμως να έχει γίνει γνωστή η κατάσταση της υγείας του.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved