Έλληνας φωτογράφος απαθανατίζει την 4χρονη κόρη του και σαρώνει τα διεθνή βραβεία! (φωτογραφίες)

Απαθανατίζοντας τη μόλις τεσσάρων ετών κόρη του, Αθηνά, ο Έλληνας ομογενής φωτογράφος από τη Μελβούρνη Βασίλης Γκέκας, έχει καταφέρει να αποσπάσει σημαντικά βραβεία στο χώρο της φωτογραφίας κάνοντας όλο τον πλανήτη να μιλά γι' αυτό.

Έλληνας φωτογράφος απαθανατίζει την 4χρονη κόρη του και σαρώνει τα διεθνή βραβεία! (φωτογραφίες)

Οι φωτογραφίες του μοιάζουν με πίνακες ζωγραφικής και μάλιστα της Ολλανδικής σχολής και όπως λέει και ο ίδιος ο Βασίλης εμπνέεται από αυτή γιατί του αρέσουν τα χρώματα, οι εκφράσεις και το φως που χρησιμοποιούνται.

ellinasfotografosvasilisgkekas

Ο Γκέκας κατάφερε να κατακτήσει τους ανθρώπους της τέχνης της φωτογραφίας αποσπώντας το πρώτο διεθνές βραβείο φωτογραφίας του διαγωνισμού The Loupe Awards.

ellinasfotografosvasilisgkekas2

Σε διαγωνισμό φωτογραφίας όπου συμμετείχε λίγες μέρες πριν κατάφερε να διακριθεί για τέσσερις φωτογραφίες του, σύμφωνα με το iefimerida.

ellinasfotografosvasilisgkekas3

Ο λόγος για τον διεθνή διαγωνισμό International Photography Awards Lucies 2013 στον οποίο οι συμμετοχές έφτασαν τις 18.000.

ellinasfotografosvasilisgkekas4

Γι' αυτό και η ανάδειξή του είναι εξαιρετικά σημαντική. Όσο για την πρωταγωνίστριά του στις δουλειές του, τη μικρή Αθηνά, δήλωσε: «Είναι η μούσα μου. Η Αθηνά τρελαίνεται να αλλάζει κοστούμια. Το έχει πάρει σαν παιχνίδι».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved