Πέρυσι έχασαν τη νεογέννητη κόρη τους και τώρα απέκτησαν άλλη!

Πόση δύναμη χρειάζονται δύο γονείς να προσπεράσουν τον θάνατο του νεογέννητου μωρού τους και μόλις έναν χρόνο μετά να κάνουν δεύτερο; Πολλή απαντάμε εμείς αφού πρόκειται για έναν από τους μεγαλύτερους πόνους που μπορεί να ζήσει άνθρωπος.

Πέρυσι έχασαν τη νεογέννητη κόρη τους και τώρα απέκτησαν άλλη!

Πάντως, για τον Σάιμον και τη Μαίρη Τζέιν που έχασαν πέρυσι την κόρη τους Τζέσικα οκτώ ώρες αφότου γεννήθηκε, η ζωή τους ξαναχαμογέλασε πρόσφατα. Το κοριτσάκι τους έφυγε από τη ζωή λόγω επιπλοκών στη γέννα.

Έναν χρόνο μετά, οι συντετριμμένοι γονείς ανυπομονούν για το ευτυχισμένο μέλλον που ξεδιπλώνεται μπροστά τους μετά τον ερχομό της κόρης τους Σόφη. «Βλέπουμε τον ερχομό της σαν ένα νέο ξεκίνημα για εμάς» λένε τώρα οι δύο γονείς. Το ζευγάρι, που έχει ένα ακόμα κοριτσάκι δύο χρονών, την Ρεμπέκα, πέρασε δύσκολα τους τελευταίους δώδεκα μήνες. Όχι μόνο επειδή δεν ήξεραν πώς θα εξελιχθεί η νέα της εγκυμοσύνη αλλά και επειδή η Μαίρη Τζέιν έχασε τον πατέρα της από καρκίνο όπως και την νταντά της. Ήρθε η μία τραγωδία πάνω από την άλλη.

«Σκέφτομαι την Τζέσικα κάθε μέρα αλλά η ζωή συνεχίζεται» είπε η Μαίρη-Τζέιν.
Η Σόφη γεννήθηκε με καισαρική στις 3 Σεπτεμβρίου και είναι απόλυτα υγιής και πλέον οι δύο γονείς προσπαθούν να ατενίζουν το μέλλον με τις κόρες τους με χαρά και αισιοδοξία. Άλλωστε το οφείλουν στα παιδιά τους...

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved