Πώς να απολαμβάνουμε στο σπίτι νόστιμα & υγιεινά γεύματα με ελάχιστα λιπαρά για όλη την οικογένεια;

Η αλήθεια είναι πως η περίοδος που διανύουμε παραμένει για όλους μία μεγάλη πρόκληση, ταυτόχρονα όμως έχει μία θετική πλευρά που δεν πρέπει να παραβλέπουμε.

Πώς να απολαμβάνουμε στο σπίτι νόστιμα & υγιεινά γεύματα με ελάχιστα λιπαρά για όλη την οικογένεια;

Όσο μένουμε σπίτι μας δίνεται η δυνατότητα να αφιερώσουμε περισσότερο χρόνο στη φροντίδα της οικογένειας, ανακαλύπτοντας τρόπους με τους οποίους μπορούμε να βελτιώσουμε τη διατροφή των μικρών μας, στα οποία θέλουμε να προσφέρουμε μόνο το καλύτερο! Από την άλλη βέβαια, δεν είναι λίγες οι φορές που οι επιθυμίες των παιδιών έρχονται σε αντίθεση με τις δικές μας, αφού τα φαγητά που προτιμούν και ζητάνε επίμονα, είναι ως επί το πλείστον εκείνα που διαθέτουν τα περισσότερα λιπαρά, ενώ τα φρούτα και τα λαχανικά, δεν τα θέλουν... επουδενί!

philips1



Παρόλα αυτά, είναι σημαντικό να καταλάβουμε πως όλες οι τροφές μπορούν να είναι ωφέλιμες και δελεαστικές ταυτόχρονα, αρκεί να έχουν μαγειρευτεί ή παρασκευαστεί με τον σωστό τρόπο, δηλαδή με τις κατάλληλες συσκευές όπως το Airfryer XXL της Philips HD9650 που μετατρέπει ένα γευστικό πειρασμό σε ένα λαχταριστό πιάτο υψηλής θρεπτικής αξίας με χαμηλά λιπαρά. Γιατί, λοιπόν, να γινόμαστε αυστηρές λέγοντας «όχι» στις τηγανιτές πατάτες και τα cupcakes, όταν μπορούμε να επενδύσουμε στις νέες τεχνολογίες της Philips, οι οποίες μας επιτρέπουν να απολαμβάνουμε τα αγαπημένα μας γεύματα αποκτώντας παράλληλα καλύτερες διατροφικές συνήθειες;

philips2

Τραγανό, ζουμερό πεντανόστιμο και υγιεινό αποτέλεσμα μαζί, γίνεται;

Έχεις αναρωτηθεί ποτέ, τι είναι αυτό που κάνει τα παιδιά να έχουν μία ιδιαίτερη προτίμηση στα πιο λιπαρά φαγητά; Το «μυστικό» βρίσκεται στην τραγανή και ζουμερή απόλαυση που τους προσφέρουν, την οποία δεν θα διέθεταν, εάν δεν υπήρχε το λάδι στη συνταγή. Πώς θα ετοιμάσεις όμως, τις πιο τραγανές τηγανιτές πατάτες ή τα πιο ζουμερά μπουτάκια κοτόπουλου, εάν δεν τα... βουτήξεις πρώτα στο λάδι;

philips3

Μα φυσικά, χρησιμοποιώντας το καινοτόμο Philips Airfryer XXL HD9650, το οποίο μαγειρεύει τα αγαπημένα σας φαγητά με ελάχιστο ή καθόλου λάδι. Μπορείς να μαγειρέψεις κάθε είδος κρέατος, πατάτες, μουσακά, παπουτσάκια, αρακά, λαζάνια και ένα σωρό άλλα πιάτα, να ετοιμάσεις υπέροχο ψωμί, εντυπωσιακά κέικ, απολαυστική μηλόπιτα κα. Μπορείς ακόμα να ψήσεις στο γκρίλ νόστιμο και ζουμερό κρέας ή ψάρι, σουβλάκια και όλα αυτά με ελάχιστα λιπαρά. Και το πιο φανταστικό, κάνει το πιο υγιεινό τηγάνισμα καθώς μπορείς να τηγανίσεις τις αγαπημένες σας πατατούλες με έως και 90% λιγότερα λιπαρά σε σχέση με μια συμβατική φριτέζα.

philips4

Το Philips Airfryer XXL HD9650 όχι μόνο μαγειρεύει με ελάχιστα λιπαρά αλλά χάρη στη μοναδική τεχνολογία Fat Removal, αιχμαλωτίζει και αφαιρεί έως και 50% το περιττό λίπος από το φαγητό το οποίο συσσωρεύεται στον πάτο της συσκευής, εξασφαλίζοντας έτσι υγιεινά γεύματα με τη μικρότερη δυνατή ποσότητα λίπους.

Ακόμα χάρη στη λειτουργία Rapid Air, διασφαλίζει τη γρήγορη κυκλοφορία του ζεστού αέρα στο εσωτερικό χωρίς να απαιτεί προθέρμανση, κάνοντας το μαγείρεμα πιο εύκολο και γρήγορο σε σχέση με έναν συμβατικό φούρνο. Συγχρόνως χαρίζει στο φαγητό ένα τραγανό αποτέλεσμα διατηρώντας παράλληλα τους χυμούς και τη γεύση του. Να είσαι σίγουρη πως προσθέτοντας το Philips AirFryer XXL στον πάγκο της κουζίνας σου, όχι μόνο θα απολαμβάνετε οικογενειακώς τα πιο υγιεινά και γευστικά πιάτα, αλλά θα εξοικονομήσεις χρόνο από τη διαδικασία του μαγειρέματος, τον οποίο μπορείς να αφιερώσεις στα αγαπημένα σου πρόσωπα!



Απόλαυσε μαζί με τα παιδιά σου λαχταριστά smoothies και χυμούς με όλες οι βιταμίνες και τα θρεπτικά συστατικά που χρειάζεστε καθημερινά!

Για να είσαι σίγουρη πως τα μικρά σου ακολουθούν μία ωφέλιμη διατροφή, υπάρχει ένα ακόμη... εμπόδιο που πρέπει να ξεπεράσεις και αυτό είναι η αποστροφή τους για τα φρούτα και τα λαχανικά. Εάν μέχρι σήμερα προσπαθούσες να «κρύψεις» στις συνταγές σου λίγο σπανάκι ή μπρόκολο, τότε να ξέρεις πως μία τόσο μικρή ποσότητα δεν αρκεί για να καλύψει την ημερήσια ανάγκη των παιδιών για τα θρεπτικά συστατικά που υπάρχουν στις συγκεκριμένες τροφές. Καλώς ή κακώς είναι δύσκολο να εξηγήσεις στα παιδιά σου τη σημασία μίας «πολύχρωμης» και ισορροπημένης διατροφής, όταν το μόνο που τα ενδιαφέρει είναι η απόλαυση, και ακριβώς αυτό είναι το σημείο που πρέπει να εστιάσεις, για να αρχίσουν να καταναλώνουν περισσότερα φρούτα και λαχανικά, η απόλαυση! Πώς θα το καταφέρεις; Εξοπλίζοντας την κουζίνα σου με ένα μπλέντερ ή έναν αποχυμωτή Philips και δημιουργώντας λαχταριστά smoothies και χυμούς «πλούσιας» θρεπτικής αξίας. Πιο συγκεκριμένα, το μπλέντερ ΗR3573 διαθέτει την προηγμένη τεχνολογία ProBlend6 αλλά και ένα ισχυρό μοτέρ 1000W, μετατρέποντας ακόμα και τα πιο σκληρά υλικά (πχ. πάγο) σε τέλεια smoothies μέσα σε χρόνο... ντέτε!



Εναλλακτικά, εάν θέλεις να απολαμβάνετε φρέσκους και σπιτικούς χυμούς, ο αποχυμωτής Philips HR1855 είναι η ιδανική συσκευή, αφού παράγει έως και δύο λίτρα χυμού μονομιάς, ενώ χάρη στην επαναστατική τεχνολογία QUICKClean μπορείς να τον καθαρίζεις σε μόλις ένα λεπτό!

philips6

Όποιο από το δύο και αν επιλέξεις, δεν υπάρχει αμφιβολία πως τα smoothies και οι χυμοί θα γίνουν από συνήθεια, μία καθημερινή... λατρεία για τα μικρά σου!

Κλείνοντας, η τελευταία συμβουλή που έχω να σου δώσω, είναι πως εάν επιθυμείς να βελτιώσεις τις διατροφικές συνήθειες της οικογένειάς σου, τώρα που έχεις περισσότερο ελεύθερο χρόνο, είναι η κατάλληλη στιγμή να κάνεις την επιθυμία σου πραγματικότητα. Και για να στεφθεί η προσπάθειά σου με επιτυχία, το Airfryer XXL, τα νέα μπλέντερ και οι αποχυμωτές της Philips είναι οι ιδανικοί «σύμμαχοι» που αξίζουν μία θέση στην κουζίνα σου!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved