Μία ξεχωριστή στιγμή για τον αθλητισμό και τα παιδιά

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια του «Αθλητικού Κέντρου Γιώργος Δαυίδ» στις εγκαταστάσεις του Campion School στην Παλλήνη.

Μία ξεχωριστή στιγμή για τον αθλητισμό και τα παιδιά

Η τελετή εγκαινίων ξεκίνησε με τις ομιλίες του Διευθυντή του Σχολείου κ. Stephen Atherton και του Προέδρου του Δ.Σ. κ. Jeremy Downward. Η επίτιμη προσκεκλημένη Ολυμπιονίκης Πηγή Δεβετζή, στην ομιλία που παρέθεσε, αναφέρθηκε στις εμπειρίες της ως αθλήτρια και συγκίνησε με το προσωπικό της ύφος εμπνέοντας τους νέους να ακολουθήσουν το όνειρό τους. Τα εγκαίνια τέλεσε ο κ. Γιώργος Δαυίδ ο οποίος είναι και ο ευγενικός δωρητής του έργου.

Το νέο Αθλητικό Κέντρο περιλαμβάνει γήπεδο διάστασης 90 Χ 40 το οποίο είναι πιστοποιημένο από τη FIFA και αποτελεί ένα από τα καλύτερα στην Ελλάδα. Ο στίβος έχει συνολικό μήκος 330 μέτρα με 6 διαδρόμους και είναι πιστοποιημένος από την IAAF (International Association of Athletics Federations). Οι αθλητικές εγκαταστάσεις περιλαμβάνουν τάφρο για άλμα εις μήκος καθώς και χώρους αποδυτηρίων & ξεκούρασης.

Η εκδήλωση συνεχίστηκε με αγώνες δρόμου των παιδιών του σχολείου και με ένα 30λεπτο ποδοσφαιρικό αγώνα μεταξύ των αποφοίτων και των καθηγητών του Campion School. Η γιορτινή ατμόσφαιρα συνεχίστηκε με BBQ όπου οι προσκεκλημένοι είχαν τη δυνατότητα να συζητήσουν και να περάσουν ένα ευχάριστο βράδυ.

Παράλληλα, η Σχολή Campion ανακοίνωσε ακαδημαϊκές υποτροφίες που θα είναι διαθέσιμες για το πρόγραμμα IB και για τα ακαδημαϊκά έτη από Σεπτέμβριο 2012 μέχρι Ιούνιο 2014. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν μαθητές που δεν φοιτούν στο Campion. Οι κατάλληλοι υποψήφιοι πρέπει να έχουν γνώση της Αγγλικής σε επίπεδο Proficiency, καθώς και ενδεικτικό του Ελληνικού συστήματος με γενική βαθμολογία τουλάχιστον 18 (μέσος όρος) ή ισότιμο πιστοποιητικό για υποψηφίους ξένου εκπαιδευτικού συστήματος.

Οι υποτροφίες απευθύνονται σε μαθητές οι οποίοι, για οικονομικούς λόγους, δε θα μπορούσαν διαφορετικά να επωφεληθούν της ιδιωτικής, διεθνούς εκπαίδευσης. Οι γονείς ή οι κηδεμόνες των υποψηφίων θα πρέπει να είναι πρόθυμοι να το αποδείξουν. Αιτήσεις συμμετοχής είναι διαθέσιμες στην ιστοσελίδα του σχολείου. Τα έντυπα πρέπει να επιστραφούν το αργότερο μέχρι την 30 Ιουνίου, είτε με ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνση scholarship@campion.edu.gr ή ταχυδρομικά στην Επιτροπή Υποτροφιών στην διεύθυνση The Scholarship Committee, Campion School, Τ. Θ. 67484, Παλλήνη 15302.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved