Η μαμά προνοεί: Pre X-Mas Shopping στο Tommy Hilfiger e-shop σε τιμές Black Friday!

Γιατί ποτέ τα δώρα δεν είναι αρκετά για τα μικρά μας

Οι περισσότεροι από εμάς έχουμε στολίσει ήδη δέντρο, έχουμε ξεκινήσει δειλά δειλά να φτιάχνουμε τα πρώτα χριστουγεννιάτικα γλυκά και μπισκότα και έχουμε μπει σε εορταστικό mood για να ξορκίσουμε την καραντίνα και τις δύσκολες συνθήκες που βιώνει όλος ο κόσμος. Και περισσότερο από όλα έχουμε κάνει τα παραπάνω για να φτιάξουμε το κέφι των παιδιών μας που με κλειστά σχολεία και τηλεκπαίδευση, ας πούμε πως έχουν πολλή ενέργεια και λίγες διεξόδους για να τη διοχετεύσουν.

Έτσι με αφορμή την πιο ωραία Παρασκευή του έτους, την «Black Friday», θα μπούμε όλοι στο site της Tommy Hilfiger για να δώσουμε έναν ακόμα λόγο στα παιδιά να χαμογελάσουν και να μην χάσουν το κέφι τους ακόμα και σε αυτές τις αντίξοες συνθήκες: θα τους κάνουμε τα πιο κομψά και πρακτικά Pre X-Mas δώρα, με την υπογραφή και το απαράμιλλο στυλ της Tommy.

Θα αγοράσουμε για τα μικρά μας τα πιο funky και άνετα φούτερ και hoodies για τις ημέρες αυτές που περνούν τον χρόνο τους σπίτι και θέλουν να είναι άνετα ντυμένα ενώ εμείς βάζουμε και την προϋπόθεση του «στυλ» σε αυτήν τους την απαίτηση. Με αφορμή τις εκπτώσεις της Black Friday, μπορούμε τώρα να αποκτήσουμε τα πιο κομψά, παιδικά Tommy Hilfiger στην καλύτερη τιμή και να τους κάνουμε το πιο όμορφο «προ χριστουγεννιάτικο» δώρο!

Ζεστά πουλόβερ με χοντρή πλέξη, αθλητικές ζακέτες με φερμουάρ, hoodies με κουκούλα και sporty φούτερ, θα τα ντύσουν με τον πιο σύγχρονο τρόπο ενώ ταυτόχρονα θα τους επιτρέπουν ελευθερία κινήσεων και θα τα κρατούν ζεστά μέσα… αλλά και έξω από το σπίτι. Οι μπλούζες Tommy Hilfiger είναι τα καλύτερα δώρα για αγόρια και κορίτσια κάθε ηλικίας καθώς μπορούν να συνδυαστούν με όλα τα υπόλοιπα ρούχα τους, με κολάν, με κοτλέ παντελόνια, με jeans αλλά και με φούστες ή άνετα χειμερινά shorts. Θα ολοκληρώσουν με τον πιο σύγχρονο και κομψό τρόπο τα every day looks των μικρών σας και θα τα γεμίσουν προσμονή για τις ημέρες των Χριστουγέννων, όταν ο Άγιος Βασίλης θα αφήσει κάτω από το δέντρο τους το παιχνίδι που του έχουν ζητήσει.

Ήταν σίγουρα «καλά παιδιά» όλο τον προηγούμενο καιρό γι’ αυτό αυτήν την «Black Friday» τους αξίζει μία extra επιβράβευση που η Tommy Hilfiger με τις μοναδικές εκπτώσεις της, σας το κάνει ακόμα πιο εύκολο το να τους την δώσετε! ΧοΧοΧο!

1 Hoodie για αγοράκι

Πρακτικό και uber stylish μπορεί να φορεθεί με την αγαπημένη φόρμα του μέσα στο σπίτι αλλά και με το jean του μόλις επιστρέψει στο σχολείο ώστε να είναι με διαφορά ο πιο cool μέσα στην τάξη του.

2 Τommy Hilfiger φούτερ με logo για αγοράκιερ με logo για αγοράκι

Το άσπρο χρώμα και το βολικό σχέδιό του θα ενθουσιάσει τον μικρό σας. Επίσης τα μεγάλα πολύχρωμα γράμματα που έχει μπροστά το φούτερ, με το logo του brand, το κάνουν ευέλικτο να συνδυαστεί με όλα τα χρώματα παντελονιών που έχει στην ντουλάπα του.

3 Τοmmy Hilfiger κίτρινο φούτερ

Θα τον κρατάει ζεστό μέσα στο σπίτι και ταυτόχρονα μπορεί να φορεθεί πάνω από το T-Shirt του, αλλά και μαζί με το αγαπημένο του puffer jacket. To φωτεινό χρώμα αυτού του φούτερ είναι ό,τι πιο κομψό έχουμε δει τελευταία σε παιδικά -αλλά και ενήλικα- sportswear.

4 Τοmmy Hilfiger hoody με vintage σχέδιο για κοριτσάκι

Aν η μικρή σας κρύβει μέσα της ένα Tomboy, δεν μπορεί παρά να μην αγαπήσει αυτό το cool hoody. Αν όχι θα το φορέσει με την αγαπημένη της φούστα και οπάκ καλσόν και θα είναι στυλάτη, αλλά και άνετα ντυμένη.

5 Tommy Hilfiger colour-blocked πουλόβερ για κοριτσάκι

Ταιριάζει με πράσινο, με μπλε, με λευκό, καφέ και μπορντό. Είναι ένα κομμάτι-κλειδί για όλα τα στυλάτα παιδικά looks και είναι και το πιο χαριτωμένο πουλόβερ που έχουμε δει, χωρίς όμως να φαίνεται «υπερβολικά κοριτσίστικο». Η ισορροπία, άλλωστε, είναι πάντα παρούσα στα σχέδια της Tommy Hilfiger.

6 Φούτερ Tommy Icons με λογότυπο για κορίτσι

Σοφιστικέ και κλασικό σχέδιο φούτερ για τη μικρή σας, μπορεί να φορεθεί με πουκάμισο από μέσα και μπλε, κόκκινη ή καρό φούστα από κάτω για μία πιο «επίσημη» εμφάνιση, αλλά και με φόρμα ή κολάν μέσα στο σπίτι για να είναι η κόρη σας κομψή ακόμα και όταν κάνει μάθημα στο laptop.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved