Μπορείς πλέον να γνωρίσεις τον Άγιο Βασίλη χωρίς να βγεις από το σπίτι σου

Η νέα διαδικτυακή ενέργεια για να μιλήσουν τα παιδιά στον Άγιο Βασίλη ακόμα και τώρα στο lockdown

Μπορείς πλέον να γνωρίσεις τον Άγιο Βασίλη χωρίς να βγεις από το σπίτι σου

Μπορεί σε λίγες εβδομάδες να κλείνω τα 32 αλλά ομολογώ πως αγαπημένη μου συνήθεια μέχρι και πριν δύο χρόνια ήταν να πηγαίνω την ανιψιά μου ή τα υπόλοιπα μικρά παιδιά της οικογένειας, να γνωρίζουν τον Άγιο Βασίλη. Η πρώτη μας γνωριμία μαζί του ήταν το 2012 όπου εκείνη καλά καλά δεν καταλάβαινε ποιος είναι και τι κάνει αλλά ο δικός μου ενθουσιασμός με γύρισε πολλά χρόνια πίσω.

Αυτή η αγκαλιά του Άγιου Βασίλη και η αίσθηση ό,τι μπορείς να αποκτήσεις ό,τι θες είναι κάτι ανεπανάληπτο για τα παιδικά μυαλουδάκια. Ίσως και για εμάς των ενηλίκων που πλέον δεν μπορούμε να καθόμαστε στα γόνατά του και να ζητάμε... χάρες.

Φέτος, όλα είναι αλλιώτικα. Ο Άγιος Βασίλης θα παραμείνει σπίτι του και για αυτό στη Βρετανία έχουν ήδη ξεκινήσει μια διαδικτυακή καμπάνια για να «κλείσουν» τα παιδιά ραντεβού μαζί του μέσω τάμπλετ ή υπολογιστή.

Ο James Barlett βρίσκεται πίσω από αυτήν την απόφαση για τα video calls του Santa και μπορείς να τα μάθεις όλα μέσω της ιστοσελίδας https://www.santascallingyou.co.uk

Φέτος, μένουμε σπίτι αλλά ας μην αφήσουμε κανέναν να «κλέψει» το christimas spirit από τα παιδιά μας.

Ο Άγιος Βασίλης απλά ζητά από τους γονείς να του δώσουν μερικές πληροφορίες πριν τη διαδικτυακή τους συνάντηση που κρατά περίπου οκτώ με εννέα λεπτά. Επίσης, μπορεί να διαβάσει μέχρι και παραμύθι.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved