Καιρός: Καταιγίδες, βοριάδες και πτώση θερμοκρασίας - Σε ποιες περιοχές εντοπίζονται τα φαινόμενα

Σήμερα, Παρασκευή 20 Νοεμβρίου αναμένονται βροχές στα ανατολικά των κεντρικών και νοτίων ηπειρωτικών και στο Αιγαίο, καθώς και σποραδικές καταιγίδες στο Νότιο Αιγαίο. Η θερμοκρασία στα βόρεια και δυτικά θα παρουσιάσει μικρή πτώση όσον αφορά τις ελάχιστες τιμές. Βόρειοι άνεμοι έως 8 μποφόρ στο Αιγαίο.

Καιρός: Καταιγίδες, βοριάδες και πτώση θερμοκρασίας - Σε ποιες περιοχές εντοπίζονται τα φαινόμενα

Ένα αποκομμένο βαρομετρικό χαμηλό πάνω από το Αιγαίο θα προκαλέσει την εκδήλωση βροχών και καταιγίδων, κυρίως στα ανατολικά ηπειρωτικά και στο Κεντρικό και Νότιο Αιγαίο, που σταδιακά σήμερα θα υποχωρήσει.

Πιο αναλυτικά,σύμφωνα με το meteo.gr, νεφώσεις αναμένονται σε όλα τα ηπειρωτικά εξαιρουμένων των δυτικών και στο Αιγαίο, οι οποίες έως το βράδυ θα περιοριστούν στην Ανατολική Στερεά Ελλάδα και Ανατολική Πελοπόννησο και στο Αιγαίο. Βροχές θα σημειωθούν στην Ανατολική Στερεά Ελλάδα και Ανατολική Πελοπόννησο και στο Κεντρικό και Νότιο Αιγαίο, οι οποίες σταδιακά θα περιοριστούν κυρίως στην Εύβοια, στις Κυκλάδες και στην Κρήτη. Σποραδικές καταιγίδες αναμένονται κυρίως στην Κρήτη και στα Δωδεκάνησα. Πιθανότητα χαλαζοπτώσεων υπάρχει έως το μεσημέρι στα Δωδεκάνησα. Η ορατότητα στα ηπειρωτικά θα είναι τοπικά περιορισμένη έως το πρωί.

Διαβάστε περισσότερα στο Cnn.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved