Βασιλική Μιλλούση: Φώτο & βίντεο από το πάρτι της μικρής Σοφούλας

Έτσι γιόρτασαν τα πρώτα γενέθλια της κόρης τους, Σοφίας!

Βασιλική Μιλλούση: Φώτο & βίντεο από το πάρτι της μικρής Σοφούλας

Ο Λευτέρης Πετρούνιας και η Βασιλική Μιλλούση ένα μήνα πριν υποδεχτούν το δεύτερο παιδί τους, γιόρτασαν τα πρώτα γενέθλια της κόρης τους και διοργάνωσαν ένα υπέροχο πάρτι την προηγούμενη Παρασκευή.

Λίγο μετά το διαφορετικό babyshower party που οργάνωσε η Βασιλική Μιλλούση, γιόρτασε τα γενέθλια της κόρης της στις 6 Νοεμβρίου, έχοντας δίπλα της την οικογένειά της. Ευτυχώς πρόλαβε να γιορτάσει τα πρώτα γενέθλια της μικρής της πριν εφαρμοστούν τα μέτρα του lockdown.

Η εγκυμονούσα πρωταθλήτρια της ενόργανης γυμναστικής κοινοποίησε στο Instagram φωτογραφίες και βίντεο από τη διακόσμηση του πάρτι και την υπέροχη τούλινη φουστίτσα που φόραγε η μικρή Σοφία.

"Όλα έτοιμα για το πάρτι της Σοφούλας μου... πιο πάρτι δηλαδή... με εμάς μόνο", ακούγεται να λέει η Βασιλική Μιλλούση τη στιγμή που δείχνει τη διακόσμηση του πάρτι στους διαδικτυακούς της φίλους.



Η διακόσμηση του πάρτι

Όπως θα δείτε το θέμα του πάρτι ήταν το ουράνιο τόξο. Γλυκάκια, δωράκια, ένας τεράστιος αριθμός 1 με λουλούδια και η υπέροχη μίνιμαλ τούρτα υπήρχαν επάνω στο τραπέζι.

Η Σοφία φορούσε μια εντυπωσιακή τούλινη τουτού φουστίτσα και οι γονείς της όπως θα δείτε και στις φωτογραφίες έλαμπαν από ευτυχία.

Δείτε τα υπέροχα στιγμιότυπα στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved