Kylie Jenner: Δέκα στιγμές με την κόρη της Stormi που αξίζει να δείτε

Η μικρή είναι ήδη μια μικρή σταρ.

 

Kylie Jenner: Δέκα στιγμές με την κόρη της Stormi που αξίζει να δείτε

H κόρη της Kylie Jenner και του Travis Scott είναι διάσημη από κούνια.

Λογικό όταν έχεις μαμά την νεότερη δισεκατομμιούχο στον πλανήτη και την πιο ακριβοπληρωμένη infuencer στο Instagram.Και να σκεφτεί κανείς ότι είναι μόλις 23 ετών!

Η Stormi λοιπόν είναι ένα κοριτσάκι που απολαμβάνει όλη την πολυτέλεια που αρμόζει σε ένα παιδί μιας πάμπλουτης οικογένειας. Αν και είναι πολύ μικρή, έχει ήδη δικό της λογαριασμό στο Instagram ενώ πολλές φωτογραφίες της και στιγμιότυπα από την καθημερινότητα της μπορεί κανείς να δει στο προφίλ της μητέρας της και όχι μόνο.


https://www.instagram.com/p/CF0e9nhnC4J/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Είναι ιδιαίτερα εξοικειωμένη με τη δημοσιότητα αφού αποτελεί μέρος της ζωής όλης της οικογένειας Jenner - Kardashian. Μάλιστα έχει καταφέρει να κλέψει τις καρδιές των εκατομμυρίων θαυμαστών της μαμάς της, αφού πέραν των άλλων είναι ένα γλυκύτατο κοριτσάκι. Στο βίντεο που ακολουθεί θα δείτε μερικές από τις πιο όμορφες στιγμές της Stormi που έχει ξεχωρίσει το The Talko.



Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι ως κόρη της Kylie Jenner δεν θα μπορούσε να μην έχει μια τεράστια γκαρνταρόμπα αλλά και διαμαντένια δαχτυλίδια! Οσο για τα παιχνίδια, άπειρα ενώ οι γονείς της , της αγόρασαν μια ιδιωτική παιδική χαρά που κοστίζει 20.000 δολάρια. Υποθέτουμε ότι έχει στην κατοχή της πολλά ακόμα πράγματα που δεν περνούν καν από το μυαλό μας.

Δείτε τις τελευταίες της φωτογραφίες παρακάτω!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved