Άσχημα νέα για τους θαυμαστές των ταινιών Fantastic Beasts

Ο Jonhhy Depp δεν θα υποδυθεί τον Grindelwald!

Άσχημα νέα για τους θαυμαστές των ταινιών Fantastic Beasts
Photo by instagram account @fantasticbeastsmovie

Όσοι έχετε δει τις δύο ταινίες των Fantastic Beasts, σίγουρα γνωρίζετε ότι ο κακός στην υπόθεση είναι ο ηθοποιός Jonhhy Depp.

Ωστόσο η ανακοίνωση που έκανε ο ίδιος μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram δυσαρέστησε τους θαυμαστές του, καθώς με μια μικρή ανακοίνωση, αποκάλυψε ότι δεν θα υποδυθεί πια τον Grindelwald.


https://www.instagram.com/p/CHQXHimJvAC/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

"Στον απόηχο των πρόσφατων γεγονότων, θα ήθελα να κάνω την παρακάτω δήλωση.

Πρώτον, θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους μου χάρισαν την υποστήριξη και την πίστη τους. Ένιωσα ταπεινωμένος και συγκινημένος από τα πολλά μηνύματα αγάπης σας, ιδιαίτερα τις τελευταίες ημέρες. Δεύτερον, θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι μου ζητήθηκε από την εταιρία της ταινίας να υποβάλλω την παραίτησή μου από από τον ρόλο μου ως Grindelwald στο Fantastic Beasts, κάτι που δέχτηκα σεβόμενος το αίτημα αυτό.

Τέλος, θα ήθελα να το πω αυτό. Η σουρεαλιστική απόφαση του δικαστηρίου στο Ηνωμένο Βασίλειο δεν θα αλλάξει τον αγώνα μου για να πω την αλήθεια και σας διαβεβαιώ πως σκοπεύω να ασκήσω έφεση.

Η αποφασιστικότητά μου παραμένει ισχυρή και σκοπεύω να αποδείξω ότι οι ισχυρισμοί εναντίον μου είναι ψευδείς. Η ζωή και η καριέρα μου δεν θα καθοριστούν από εκείνη τη στιγμή.

Ευχαριστώ που με διαβάσατε. Με εκτίμηση, Johnny Depp."


https://www.instagram.com/p/CF2NjvUFz6_/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Ποιος θα είναι ο νέος Grindelwald; Άγνωστo! Σύμφωνα όμως με τα ξένα μέσα, ο ρόλος του θα γίνει recast.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved