Επίθεση σκύλου σε 8χρονο αγοράκι

Ένα συγκλονιστικό περιστατικό συνέβη στη Λάρισα όπου ένα 8χρονο αγοράκι μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με πολλαπλά τραύματα, έπειτα από επίθεση σκύλου.

Επίθεση σκύλου σε 8χρονο αγοράκι

Το περιστατικό συνέβη το απόγευμα του Σαββάτου στην περιοχή Γιάννουλη της Λάρισας, οπότε ο 8χρονος μαθητής της Γ΄ Δημοτικού επέστρεφε με το ποδήλατο στο σπίτι του και στο δρόμο δέχθηκε την επίθεση του σκύλου, ο οποίος ή δεν ήταν δεμένος ή είχε καταφέρει να λυθεί με αποτέλεσμα να επιτεθεί στο παιδί, δαγκώνοντάς το σε διάφορα σημεία του σώματός του. Τελικά, το παιδί κατάφερε να ξεφύγει από τον σκύλο και έφθασε στο σπίτι του αιμόφυρτο.

Οι γιατροί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο όπου μεταφέρθηκε, μέτρησαν πολλαπλά δαγκώματα στο λαιμό και στο χείλος του στόματός του, στα χέρια, στη μέση αλλά και στον δεξί μηρό του και χρειάστηκαν πολλά ράμματα στα τραυματισμένα σημεία του σώματός του. Το παιδί παρέμεινε προληπτικά στο νοσοκομείο για παρακολούθηση.

Οι γονείς του, κατέθεσαν μήνυση στον 35χρονο ιδιοκτήτη του σκύλου, ο οποίος και συνελήφθη και μετά τη σχηματισθείσα σε βάρος του δικογραφία οδηγήθηκε στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Α' Αστυνομικό Τμήμα Λάρισας.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved