Η χριστουγεννιάτικη διαφήμιση της Disney υποστηρίζει το Make-A-Wish και θα σας συγκινήσει

Η Disney εγκαινίασε την πρώτη της χριστουγεννιάτικη διαφημιστική καμπάνια υποστηρίζοντας το Make-A-Wish® και το Mothersblog.gr την είδε σε πρώτη προβολή.

Η χριστουγεννιάτικη διαφήμιση της Disney υποστηρίζει το Make-A-Wish και θα σας συγκινήσει

Πρόκειται για μια συγκινητική και ζεστή ταινία κινουμένων σχεδίων που αφηγείται την ιστορία μιας γιαγιάς και της εγγονής της οι οποίες γιορτάζουν τα Χριστούγεννα τηρώντας πιστά τις οικογενειακές παραδόσεις.

Είναι εμπνευσμένη από θέματα όπως οι παραδόσεις, η οικογενειακή συνύπαρξη και η νοσταλγία και παρουσιάζει δύο καινούργιους χαρακτήρες - μια γιαγιά, τη Λόλα και την εγγονή της – μαζί με τον γνωστό και εξεπέραστο Μίκυ Μάους, ο οποίος εμφανίζεται ως ένα πολύ αγαπημένο παιχνίδι που έλαβε η Λόλα ως μικρό παιδί από τον πατέρα της το 1940. Κάθε χρονιά που περνάει, ο Μίκυ έρχεται να συμβολίσει την παιδική ηλικία της Λόλα και μια σημερινή σύνδεση με την εγγονή της, ως ο απόλυτος εμπνευστής της εορταστικής έκπληξης το πρωί των Χριστουγέννων.

disney 2

Παρακολουθώντας αυτή την τόσο τρυφερή ταινία νιώθεις να σε κατακλύζουν έντονα συναισθήματα που διαδέχονται το ένα το άλλο καθώς η ιστορία εξελίσσεται. Η χαρά διαδέχεται τη λύπη, και η θλίψη ξανά τη χαρά και την ευτυχία.

Γιατί το μήνυμα της εορταστικής καμπάνιας της Disney «Από την οικογένειά μας στη δική σας», είναι η σπουδαιότητα των παραδόσεων στις μέρες μας που προσφέρουν μια συνέχεια στην οικογένεια. Όπως ακριβώς κάνει όλα αυτά τα χρόνια η Disney μέσα από τις ταινίες της…

eggoni

Ειδική μνεία αξίζει και στο εκπληκτικό τραγούδι «Love Is A Compass» που γράφτηκε από την ομάδα σύνθεσης / παραγωγής τραγουδιών, PARKWILD και ερμηνεύει στην ελληνική απόδοση η δημοφιλής καλλιτέχνιδα Τάμτα (στην αγγλική εκδοχή η ερμηνεία ανήκει στην ταλαντούχα Griff).

Η πρεμιέρα της χριστουγεννιάτικης διαφήμισης έγινε τη Δευτέρα 9 Νοεμβρίου στα κανάλια της Disney στην Ευρώπη, τη Μέση Ανατολή, την Αφρική, καθώς και στην Αυστραλία, τη Νέα Ζηλανδία, τη Βόρεια Αμερική και σε περιοχές της Ασίας. Kαι στην Ελλάδα η ταινία είναι διαθέσιμη για προβολή στην σελίδα της Disney στο Facebook και στο κανάλι της Disney στο Youtube.

Συνεργασία Disney με Make-A-Wish®

Η διαφήμιση σηματοδοτεί την 40ετή συνεργασία με την παιδική φιλανθρωπική μη κερδοσκοπική οργάνωση, Make-A-Wish®. Όπως τόνισε η Tasia Filippatos, SVP Disney EMEΑ «τα Χριστούγεννα είναι η περίοδος να προσφέρουμε και να ανταποδώσουμε και βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την έναρξη της εορταστικής διαφημιστικής καμπάνιας που υποστηρίζει τον μακροπρόθεσμο φιλανθρωπικό μας συνεργάτη Make-A-Wish®. Στόχος μας ήταν να πούμε μια παγκόσμια ιστορία που εμπνέει μέσα από τους θεματικούς τομείς που αφορούν στην οικογένεια, στη αγάπη και στις ιδιαίτερες παραδόσεις. Ελπίζουμε ότι οι φίλοι της Disney θα απολαύσουν την ταινία μας.»

Από την πλευρά του ο Luciano Manzo, President and CEO του Make-A-Wish® International δήλωσε: «Η 40χρονη συνεργασία μας με τη Disney έχει ήδη βοηθήσει στην υλοποίηση πολλών παιδικών ευχών σε όλο τον κόσμο και είμαστε πραγματικά ενθουσιασμένοι που συμμετέχουμε σε αυτή τη Χριστουγεννιάτικη καμπάνια. Η εορταστική περίοδος είναι μια τόσο σημαντική στιγμή για πολλές οικογένειες ώστε να γιορτάσουν ιδιαίτερες στιγμές και είναι υπέροχο που έχουμε την ευκαιρία να εκπληρώσουμε ακόμη περισσότερες ευχές με την υποστήριξη της Disney. Ελπίζουμε ότι το κοινό θα λατρέψει το κινούμενο σχέδιο και θα συμμετέχει.»

Για την Σάντρα Ζεφειρακοπούλου, Γενική Διεθύντρια του Make-A-Wish Ελλάδος, «το να ανήκεις σε μία μεγάλη οικογένειά είναι ευλογία! Η Disney στέκεται στο πλευρό του Make-A-Wish® International για 40 χρόνια και έχει ήδη βοηθήσει να πραγματοποιηθούν τόσες πολλές ευχές παιδιών σε όλο το κόσμο. Ευχαριστούμε το ελληνικό γραφείο της Disney που είναι πάντα υποστηρικτικοί, ακόμη και στα πιο δύσκολα.», πρόσθεσε.

Family Greece

Πώς μπορείτε να στηρίξετε το Make-A-Wish®

Οι θαυμαστές της Disney θα μπορούν να αγοράσουν το λούτρινο vintage παιχνίδι περιορισμένης έκδοσης που εμφανίζεται στη διαφήμιση από το Disney Store και το ShopDisney.eu, συνεισφέροντας έτσι στους οργανισμούς Make-A-Wish. Παράλληλα, η Disney ενθαρρύνει τους θαυμαστές να μοιραστούν στο Facebook, το Instagram ή το Twitter τις δικές τους παλιές και πρόσφατες εορταστικές αναμνήσεις χρησιμοποιώντας το #LoveFromDisney. Για κάθε ανάμνηση που θα δημοσιεύεται η Disney θα δωρίσει $ 1USD στο Make-A-Wish® (έως 100.000 $ USD). (Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις).*

disney mickey

Καθώς τα Χριστούγεννα είναι η περίοδος για προσφορά και δώρα, γεμίστε χαμόγελα τα πρόσωπα εκείνων που αγαπάτε περισσότερο με μαγευτικά δώρα Disney. Εξερευνήστε προτάσεις δώρων που θα φέρουν ακόμα περισσότερη μαγεία αυτά τα Χριστούγεννα στην οικογένεια και στους φίλους όλων των ηλικιών. Ανακαλύψτε τα καλύτερα προϊόντα από Disney, Pixar, Star Wars ™ και Marvel. Μεταφερθείτε στον μαγικό και μαγευτικό κόσμο του Frozen 2. Ξεκινήστε μια γαλαξιακή περιπέτεια μέσα από το διάστημα με το Star Wars ™. Γίνετε ο ήρωας του σύμπαντος με τους σούπερ ήρωες της Marvel. Αφήστε τη μαγεία να ξεχειλίσει αυτήν την εορταστική περίοδο και επιλέξτε ευφάνταστα δώρα για να δώσετε χαρά στα μάτια των αγαπημένων σας τη στιγμή που τα ανοίγουν.

Δείτε το συγκινητικό video:

• Το vintage λούτρινο παιχνίδι Μίκυ Μάους είναι διαθέσιμο προς πώληση στο The Disney Store και στο ShopDisney.eu. Για κάθε τεμάχιο που πωλείται εντός της χρονικής περιόδου μεταξύ 9 Νοεμβρίου 2020 και World Wish Day® 29 Απριλίου 2021, στα Disney Stores ή στο διαδίκτυο στο shopDisney, το 25% της λιανικής τιμής (προ ΦΠΑ / φόρος επί των πωλήσεων) θα διατείθεται στους οργανισμούς A-Wish® με στόχο την υλοποίηση των παιδικών ευχών. Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. Επισκεφτείτε το www.thewaltdisneycompany.eu/fromourfamilytoyours
• ***Για κάθε “οικογενειακή ανάμνηση” που δημοσιεύεται στο Facebook, στο Instragram ή στο Twitter με τα hashtag #LoveFromDisney, η Disney θα δωρίζει $1USD στο Make-A-Wish® (έως $100,000 USD). Ισχύουν όροι και προϋποθέσεις. Παρακαλούμε επισκεφτείτε τοo www.thewaltdisneycompany.eu/fromourfamilytoyours.
• Το ιδιαίτερο vintage λούτρινο παιχνίδι Mickey Mouse θα προσφέρεται σε παιδιά που περιμένουν την υλοποίση θεματικών επιθυμιών Disney ως μέρος της καμπάνιας

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved