Πριν «τα φτιάξεις» με Ζυγό, δώσε βάση σε αυτά τα 9 στοιχεία!

9 αστρολογικές πληροφορίες για τη σχέση σου με το ζώδιο του Ζυγού

Πριν «τα φτιάξεις» με Ζυγό, δώσε βάση σε αυτά τα 9 στοιχεία!

Το ζώδιο του Ζυγού απεικονίζεται με μια ζυγαριά που συμβολίζει την ισορροπία. Κυβερνήτης του Ζυγού είναι η Αφροδίτη, ο πλανήτης της αγάπης και της ομορφιάς. Επιπλέον, επειδή είναι εξωστρεφές ζώδιο, επιθυμεί τη διέγερση, την πνευματική σύνδεση και τον αυθορμητισμό. Για αυτούς τους λόγους, μπορεί να «δέσει» πολύ αρμονικά με τα ζώδια του αέρα και της φωτιάς.

Οι Ζυγοί αναζητούν την αρμονία και την ειρήνη σε κάθε πτυχή της ζωής τους. Όσον αφορά στις σχέσεις τους, μπορεί κάποιες φορές να τις δραματοποιούν, για να μη βαλτώσουν ή γίνουν βαρετές. Όμως, εκτιμούν αφάνταστα το ρομαντισμό και τους αρέσει να ανακαλύπτουν τι είναι αυτό που θα κάνει «κλικ» στον/στην σύντροφό τους.

Είναι ένα ζώδιο που μπορείς να πεις ότι πραγματικά «τα έχει όλα», αρμονία, αισθητική, εξυπνάδα, αίσθηση δικαίου και ισορροπίας. Υπάρχουν, λοιπόν, περισσότερα από ένα-δυο πράγματα που καλό θα ήταν να τα γνωρίζεις, πριν προχωρήσεις σε μια σχέση μαζί του.

1. Είναι αθεράπευτα ρομαντικός

Ένας Ζυγός μπορεί να δεχτεί και να αντιμετωπίσει το μερίδιο που του αναλογεί στις ερωτικές απογοητεύσεις, όπως κάθε ζώδιο. Αλλά αυτό δεν τον εμποδίζει από το να είναι αθεράπευτα και διαρκώς ρομαντικός και να πιστεύει στην ευτυχισμένη κατάληξη μιας σχέσης, όπως ακριβώς στα παραμύθια. Αν και είναι ζώδιο του αέρα, που σημαίνει ότι το μυαλό και τη διανόηση βρίσκονται σε πρώτο πλάνο, δεν παύει να κυβερνάται από την Αφροδίτη που συμβολίζει την αγάπη και την ευχαρίστηση.

2. Είναι προσεκτικός

Ο Ζυγός έχει πολύ οξεία αντίληψη. Εκ φύσεως, ξέρει πώς να...

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved