Μαθήτρια γυμνασίου δημιούργησε stickers με θέμα τον κορονοϊο & έγινε viral

Κάποιες φορές τα παιδιά με τη δημιουργικότητά τους μας "φοράνε τα γυαλιά".

Μαθήτρια γυμνασίου δημιούργησε stickers με θέμα τον κορονοϊο & έγινε viral

Αυτή η 12χρονη έφτιαξε υπέροχα Halloween stickers για να θυμίσει στα παιδιά ότι πρέπει να φορούν μάσκα ακόμη και αυτή την εορταστική περίοδο.

Η δημιουργικότητα κάποιων παιδιών είναι το κάτι άλλο.

Σε μια περίοδο που η διασκέδαση φαίνεται να έχει δώσει τη θέση της στην ανησυχία και την αμφιβολία, ένα κορίτσι σκέφτηκε ότι η πανδημία μπορεί να υπάρχει, όμως λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα προστασίας και προφύλαξης μπορεί ακόμη να διασκεδάσει κανείς με ασφάλεια.

Σύμφωνα με το CDC στο εξωτερικό, το Halloween μπορεί να εορταστεί, εφόσον ακολουθηθούν όλες οι σχετικές οδηγίες που αναφέρονται στην προστασία από τον κορονοϊό. Φορώντας μάσκα, κρατώντας αποστάσεις και πλένοντας πολύ καλά τα χέρια.

Όλα τα παραπάνω έβαλαν σε σκέψεις τη δωδεκάχρονη Charlotte Anthony, που σκέφτηκε να δημιουργήσει κάποια εορταστικά stickers, υπενθυμίζοντας σε όλους και δη στους μικρότερους πόσο σημαντική είναι η χρήση μάσκας ακόμη και στο Halloween.

"Ανησυχώ για την ασφάλεια όλων κατά τη διάρκεια των διακοπών. Γι' αυτό και δημιούργησα αυτά τα εορταστικά stickers ώστε να ενθαρρύνω τα παιδιά να συνεχίσουν να φορούν τη μάσκα τους και κατά τη διάρκεια των εορτασμών του Halloween".

Τα απίθανα στικεράκια που δημιούργησε η Charlotte είναι διαθέσιμα στο Redbubble.Redbubble. Όπως θα δείτε κολοκύθες, μαύρες γάτες και ζαχαρωτά φορούν το αγαπημένο αξεσουάρ όλων, που δεν είναι άλλο από τις μάσκες προστασίας.

Δείτε μερικά από τα απίθανα σχέδιά της στη gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved