Θεσσαλονίκη: Πατέρας μαθητή έκανε «ΝΤΟΥ» στο σχολείο τραυματίζοντας μαθητές

«Αγανακτισμένος» γονιός, με τη συμπαράσταση του διευθυντή του σχολείου στο 3ο ΓΕΛ της πόλης, έσπασε την πόρτα με αποτέλεσμα να τραυματίσει ελαφρά μαθητές.

Θεσσαλονίκη: Πατέρας μαθητή έκανε «ΝΤΟΥ» στο σχολείο τραυματίζοντας μαθητές

Σύμφωνα με το seleo.gr, γονιός έσπασε την πόρτα εισόδου σε αίθουσα όπου πραγματοποιούσαν γενική συνέλευση οι μαθητές του 3ου ΓΕΛ. Ως άλλος… ταύρος σε υαλοπωλείο ο «αγανακτισμένος» γονιός, με τη συμπαράσταση του διευθυντή του σχολείου, έσπασε την πόρτα με αποτέλεσμα να τραυματίσει ελαφρά μαθητές. Το σχολείο σήμερα βρίσκεται σε κατάληψη, όμως το θέμα, όπως ήταν αναμενόμενο, έχει ήδη λάβει διαστάσεις.

«Είναι το πρώτο τέτοιο βίαιο περιστατικό που έχουμε στην περιοχή της Θεσσαλονίκης, ωστόσο εκείνο που μας προβληματίζει ακόμη περισσότερο είναι η στάση του διευθυντή του σχολείου, με τη συνδρομή του οποίου συνέβη το βίαιο περιστατικό», λέει ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ενώσεων Γονέων και Κηδεμόνων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, Θανάσης Κοκονάς.

H Ομοσπονδία κάνει λόγο για «διάφορους τραμπούκους» που έχουν αναλάβει «ειδικό ρόλο» στην προσπάθεια της κυβέρνησης «να σπάσει τις καταλήψεις και τις κινητοποιήσεις των μαθητών». «Τα παιδιά χρειάζονται συμπαράσταση. Τα αιτήματά τους είναι δίκαια και είναι αιτήματα όλων μας», λέει ο κ. Κοκονάς.

Διαβάστε περισσότερα στο Newsbomb.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved