Πέπλο μυστηρίου για τον ηγέτη της Β. Κορέας: Τι συμβαίνει με το εξαφανισμένο παιδί του;

Μια τρομοκρατική δυναστεία φαίνεται να συνεχίζει στο μέλλον για τη Βόρεια Κορέα αφού από ό,τι φαίνεται ο ηγέτης της χώρας έχει μια μικρή κόρη που μέχρι στιγμής ήταν άγνωστη η ύπαρξή της.

Πέπλο μυστηρίου για τον ηγέτη της Β. Κορέας: Τι συμβαίνει με το εξαφανισμένο παιδί του;

Ο αμερικανός αστέρας του μπάσκετ Ντένις Ρόντμαν, ο οποίος την περασμένη εβδομάδα συναντήθηκε με τον Κιμ Γιονγ-ουν, περιγράφει τον Κιμ ως "φίλο" του και δηλώνει στην βρετανική εφημερίδα "Guardian" ότι κράτησε το μωρό στην αγκαλιά του. «Κράτησα το μωρό τους, την Τζου-Αέ και επίσης μίλησα με την κυρία Ρι (Σολ-Τζου, σύζυγο του Κιμ). Είναι καλός πατέρας κι έχει μία όμορφη οικογένεια», λέει ο Ρόντμαν.

Η σύζυγος του Κιμ, η Ρι Σολ, έδειχνε να είναι έγκυος σε φωτογραφίες της που δημοσιοποίησε τον περασμένο χρόνο το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων της Βόρειας Κορέας, παρότι δεν υπήρξε επιβεβαίωση της είδησης. Στη συνέχεια χάθηκε από την δημοσιότητα κι επανήλθε τον περασμένο Οκτώβριο.

Δεδομένης της φύσης της βορειοκορεατικής κοινωνίας, θεωρείται απίθανο η Τζου-Αέ να διαδεχτεί τον πατέρα της παρότι γυναίκες συγγενείς του Κιμ, όπως η θεία του, κατέχουν υψηλά αξιώματα στην κυβέρνηση.

Ο Κιμ Γιονγκ-ουν είναι το τρίτο μέλος της οικογένειας που κυβερνά την Βόρεια Κορέα και εικάζεται ότι είναι 30 ετών. Χρίστηκε διάδοχος του πατέρα του το 2010, παρά το γεγονός ότι είναι ο τρίτος στη σειρά γιος.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved