Τα λάθη που κάνουμε ενώ βάζουμε πλυντήριο και δεν τα γνωρίζουμε

Από τα ανοιχτά φερμουάρ στη χρήση μαλακτικού.

Τα λάθη που κάνουμε ενώ βάζουμε πλυντήριο και δεν τα γνωρίζουμε

Η καθαριότητα των ρούχων αποτελεί μία βασική προτεραιότητα σε κάθε σπίτι και συνήθως, δεν απουσιάζει από το εβδομαδιαίο μας πρόγραμμα. Το ένα πλυντήριο ακολουθεί συνήθως το άλλο και κάπως έτσι, το πλύσιμο των ρούχων μετατρέπεται σε μία διαδικασία ρουτίνας.

Εκεί που πιστεύαμε, λοιπόν, ότι δεν υπάρχει κάτι που δεν γνωρίζουμε για τη φροντίδα των ρούχων και ενώ αισθανόμασταν πως σε ό,τι αφορά στο πλυντήριο, μπορούμε να καθαρίσουμε ακόμη και τους πιο επίμονους λεκέδες από τα ρούχα και με κλειστά μάτια, αντιληφθήκαμε πως υπάρχουν ορισμένα μικρά αλλά σημαντικά λάθη, που σχεδόν όλοι κάνουμε εν αγνοία μας, όταν βάζουμε πλυντήριο.

Ιδού, λοιπόν, ποια είναι τα λάθη αυτά και γιατί αξίζει να προσπαθήσουμε να τα αποφύγουμε, την επόμενη φορά που θα βάλουμε πλυντήριο.

Αφήνουμε τα φερμουάρ ανοιχτά

Η αλήθεια είναι πως οι περισσότεροι από εμάς, δεν έχουμε σκεφτεί να κλείσουμε τα φερμουάρ από τα παντελόνια μας προτού τα βάλουμε στο πλυντήριο. Όπως βγάζουμε ένα φορεμένο παντελόνι, έτσι ακριβώς το βάζουμε στον κάδο με τα άπλυτα και εν συνεχεία, στο πλυντήριο. Η αλήθεια είναι, ωστόσο, πως η συγκεκριμένη συνήθεια μπορεί να αποβεί καταστροφική για ένα αγαπημένο μας ρούχο. Πώς και γιατί; Διότι πολύ εύκολα ένα ύφασμα μπορεί να «πιαστεί» στα δόντια του φερμουάρ.

Διαβάστε περισσότερα στο epithimies.gr

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved