Hλέκτρα Λύρα: Όσο μεγαλώνει μοιάζει όλο και περισσότερο στη μαμά της

Μία υπέροχη φωτογραφία της Ηλέκτρας Λύρα, δημοσίευσε ο μπαμπάς της. 

Hλέκτρα Λύρα: Όσο μεγαλώνει μοιάζει όλο και περισσότερο στη μαμά της

Ο Γιώργος Λύρας και η Πέγκυ Ζήνα είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz. H σχέση τους μετράει πολλά χρόνια και μαζί έχουν δημιουργήσει μία υπέροχη οικογένεια.

Καρπός του έρωτά τους, η κόρη τους Ηλέκτρα η οποία τον επόμενο μήνα θα γιορτάσει τα ένατα γενέθλιά της. Τόσο η τραγουδίστρια, όσο και ο επιχειρηματίας, είναι ενεργοί στα social media και πολύ συχνά πλέον μοιράζονται με τους διαδικτυακούς τους φίλους φωτογραφίες της κόρης τους.

Τις περισσότερες μάλιστα τις ανεβάζει ο Γιώργος Λύρας, καθώς είναι γνωστή η αδυναμία που έχει κάθε μπαμπάς στην κόρη του. Στις περισσότερες φροντίζει να μη φαίνονται να τα χαρακτηριστικά της, από ότι φαίνεται όμως η μικρή Ηλέκτρα όσο μεγαλώνει μοιάζει όλο και περισσότερο στη μαμά της.

Αυτό επιβεβαίωσε ο διάσημος μπαμπάς και με μία σημερινή του ανάρτηση. Ο Γιώργος Λύρας ανέβασε δύο φωτογραφίες, μία της κόρης τους και μία της Πέγκυς Ζήνα. Και οι δύο έχουν παρόμοιο χτένισμα και ο επιχειρηματίας σχολίασε χιουμοριστικά:

"Αυτό το παιδί...ίδιο με εμένα ειναι...????❤️❤️"

Δείτε τις φωτογραφίες στην gallery που ακολουθεί, μαζί με ακόμα περισσότερες φωτογραφίες της 9χρονης Ηλέκτρας που έχουμε δει κατά καιρούς στα social media.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved