Νόνη Δούνια: Η κόρη της είχε αγώνα- Δείτε πώς της έφτιαξε τα μαλλιά

Η διάσημη μαμά έκανε ένα άκρως εντυπωσιακό χτένισμα στην 16χρονη κόρη της.

Νόνη Δούνια: Η κόρη της είχε αγώνα- Δείτε πώς της έφτιαξε τα μαλλιά

Μπορεί να είναι βουλευτής και οι καθημερινές της υποχρεώσεις να είναι αυξημένες, για τη Νόνη Δούνια όμως, η οικογένεια είναι πάντα πρώτη της προτεραιότητα.

Με τον σύζυγό της, Κυριάκο Μουρατίδη έχουν δημιουργήσει μία πολύ όμορφη οικογένεια. Τα δύο τους παιδιά, Ρία και Στάθης, γεννήθηκαν το 2004 και 2005 αντίστοιχα και πλέον έχουν μεγαλώσει πολύ. Όλα αυτά τα χρόνια το πρώην μοντέλο μοιράζεται μαζί μας στιγμιότυπα από την καθημερινότητά της και αυτό που καταλαβαίνουμε είναι ότι είναι μία μαμά σαν όλες τις άλλες.

Μέσα από τον προσωπικό της προφίλ στο Instagram την έχουμε δει να σιδερώνει, να μαγειρεύει, να δουλεύει, να απολαμβάνει βόλτες με τα παιδιά της και πριν από λίγες μέρες την είδαμε και να φτιάχνει τα μαλλιά της κόρης της.

Η Ρία Μουρατίδη ασχολείται από μικρή με την καλλιτεχνική κολύμβηση και έχει κατακτήσει με την ομάδα της πολλά μετάλλια. Το τελευταίο το κατέκτησαν μόλις πριν από δύο ημέρες και φυσικά η διάσημη μαμά δεν θα μπορούσε να μην μοιραστεί μαζί μας το ιδιαίτερο αυτό στιγμιότυπο.


https://www.instagram.com/p/CFm4_ZEHzHU/?utm_source=ig_embed&utm_campaign=loading

Η Νόνη Δούνια όμως μοιράστηκε μαζί μας και στιγμές πριν τον αγώνα, όταν ήταν σπίτι με την κόρη της και της έφτιαχνε τα μαλλιά.

Δείτε το πρώην μοντέλο και νυν βουλευτή της ΝΔ επί τω έργω, στην gallery που ακολουθεί.

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved