Στο Χαμόγελο του Παιδιού τα χρήματα της ΕΛΑΣ από το περίπτερο στη ΔΕΘ

Το ποσό που επρόκειτο να χρησιμοποιηθεί για το περίπτερο της ΕΛ.ΑΣ στην ΔΕΘ, το οποίο δεν θα λειτουργήσει για δεύτερη χρονιά φέτος, αποφάσισε να δωρίσει η Ελληνική Αστυνομία στο  «Χαμόγελου του Παιδιού».

Στο Χαμόγελο του Παιδιού τα χρήματα της ΕΛΑΣ  από το περίπτερο στη ΔΕΘ

Το ποσό το οποίο ανέρχεται στα 2.000 ευρώ, προσέφερε ο Αρχηγός της ΕΛ.ΑΣ αντιστράτηγος Νίκος Παπαγιαννόπουλος, στον πρόεδρο του εθελοντικού Οργανισμού «Το Χαμόγελο του Παιδιού», Κωνσταντίνο Γιαννόπουλο, δηλώνοντας πως αν και το ποσό είναι συμβολικό για το κοινωνικό έργο που επιτελεί ο οργανισμός έχει μεγάλη αξία καθώς δεν προέρχεται από τον κρατικό προϋπολογισμό, αλλά είναι χρήματα των αστυνομικών, ενώ συμπλήρωσε πως η Αστυνομία θα βρίσκεται πάντα δίπλα στο «Χαμόγελο του Παιδιού».

Ο κ. Γιαννόπουλος ευχαρίστησε για την προσφορά, την οποία χαρακτήρισε πολύ σημαντική και υπογράμμισε: «Πρέπει να κρατήσουμε τους θεσμούς πάση θυσία ψηλά και πρέπει όλοι μας, εμείς οι εθελοντικοί οργανισμοί, το Χαμόγελο του Παιδιού, να ενώσουμε τις δυνάμεις μας, προκειμένου να κρατήσουμε την κοινωνία σε ένα καλύτερο επίπεδο».

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved