Το κρυολόγημα, βρήκε το DEPON του!

Ένα καινούργιο σκεύασμα ΜΗΣΥΦΑ, το οποίο ανήκει στην ευρύτερη οικογένεια του αγαπητού DEPON , βρίσκεται στη διάθεση των καταναλωτών από τον Ιούνιο του 2020.

Το κρυολόγημα, βρήκε το DEPON του!

Πρόκειται για το DEPON Cold & Flu , με σύνθεση 500 mg παρακεταμόλης και 4 mg χλωροφαιναμίνης, μία σύνθεση αναλγητικού και αντισταμινικού, στοχευμένη για συμπτώματα όπως: κρυολόγημα, ρινίτιδα, ρινοφαρυγγίτιδα και γριππώδες σύνδρομο.

Το νέο DEPON Cold & Flu , με τη σφραγίδα υπεροχής των εταιρειών UPSA και της ΒΙΑΝΕΞ του Ομίλου Γιαννακόπουλου, βοηθάει στην αντιμετώπιση και ανακούφιση των συμπτωμάτων κρυολογήματος.

Η παρακεταμόλη 500mg ανακουφίζει από τον πυρετό και τον πόνο, ενώ η χλωροφαιναμίνη 4mg, μειώνει τα συμπτώματα του κρυολογήματος (όπως ρινίτιδα και ρινοφαρυγγίτιδα).

Το νέο DEPON Cold & Flu θα το βρείτε στα φαρμακεία. Διανέμεται και προωθείται από την Νο1 εταιρεία OTC, τη ΒΙΑΝ ΑΕ, εταιρεία του ομίλου Γιαννακόπουλου.

Το Υπουργείο Υγείας και Κοινωνικής Αλληλεγγύης και ο Εθνικός Οργανισμός Φαρμάκων συνιστούν:

  • Διαβάστε προσεκτικά τις οδηγίες χρήσης
  • Συμβουλευθείτε τον γιατρό ή τον φαρμακοποιό σας

Δεν χορηγείται σε παιδιά κάτω των 15 ετών. Αντενδείκνυται σε ασθενείς με αλλεργία στις δραστικές ή σε κάποιο από τα συστατικά του φαρμάκου, στη βαριά ηπατική ανεπάρκεια, σε ασθενείς με αυξημένη πίεση στο μάτι & σε ασθενείς με δυσκολίες στην ούρηση.

VI-20266-DEPON-9/2020

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved