Τι δεν πρέπει να λείπει από την τσάντα του παιδιού σας

Με ασφάλεια επιστρέφουν όλα τα παιδιά στο σχολείο!

Τι δεν πρέπει να λείπει από την τσάντα του παιδιού σας

Και να που επιτέλους η μέρα που περίμεναν με αγωνία οι μικροί και οι μεγάλοι έφτασε! Το πρώτο κουδούνι χτύπησε, οι μαθητές μπήκαν στις τάξεις τους, πήραν τα βιβλία τους, ενημερώθηκαν για όλους τους νέους κανόνες και πλεόν είναι πανέτοιμοι από αύριο να πηγαινουν κανονικά για μάθημα.

Από την τσάντα τους -εκτός από τη δεύτερη (και τρίτη μάσκα) ή το υγρό αντισηπτικό- δεν πρέπει να λείπουν και τα υγρά αντισηπτικά μαντηλάκια που θα τους επιτρέπουν να καθαρίζουν από τα χέρια τους μέχρι την επιφάνεια των θρανίων τους, τα μολύβια τους και τα προσωπικά τους αντικείμενα.

ygra mantilakia

Οι καιροί πλέον απαιτούν ενισχυμένη και σίγουρη προστασία ενάντια στους ιούς και τα μικρόβια πόσο μάλλον σε μέρη όπου συγκεντρώνονται πολλά παιδιά, όπως στα σχολεία.

Τα υγρά μαντήλια Wet Hankies, είναι ο Νο1 σύμμαχος προστασίας για όλη την οικογένεια, αφού είναι κατάλληλα ακόμα και για παιδιά άνω των 3 ετών. Χάρη στην ενισχυμένη σύνθεσή τους, με οινόπνευμα και επιπλέον αντισηπτικό παράγοντα, προσφέρουν αποδεδειγμένη αντιβακτηριδιακή προστασία!

- Πιστοποιημένη αντιβακτηριδιακή δράση, σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα ΕΝ 1650, ΕΝ1276, ΕΝ 1040, ΕΝ 14476, ΕΝ1499.

- Δρουν αποδεδειγμένα κατά των ιών της γρίπης Η1Ν1, Η3Ν2.

Επιπλέον, περιέχουν γλυκερίνη και διατίθενται σε μοναδικά πρακτική συσκευασία 15 τεμαχίων, ιδανική για την τσάντα, αλλά και σε μεγαλύτερη συσκευασία (72 τεμ.), με καπάκι, για πιο συχνή χρήση.
Παράγονται ανέπαφα, στην Ελλάδα, με τη μοναδική προϊοντική ασφάλεια που προσφέρει η ΜΕΓΑ Α.Ε.

Καλή σχολική χρονιά!

© 2012-2024 Mothersblog.gr - All rights reserved